18. ledna 2014 • 04:44

Vaclík může v létě za Bonym. Touží po něm Swansea i Benfica

Autor: jp, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Brankářská jednička fotbalové Sparty Tomáš Vaclík v létě možná zamíří do ciziny. Podle zdrojů Sportu ještě k žádné předběžné dohodě nedošlo, ale gólmanovo okolí připouští, že se blíží velký odchod do zahraničí.



Zájem o Vaclíka je na západ od Česka značný. Podle informací Sportu ho sledují například Benfica Lisabon nebo Swansea, za níž v Premier League střílí góly bývalý sparťan Bony Wilfried.

„Tomáš je momentálně ve Spartě spokojený a podobné záležitosti neřeší. Chce získat titul, oslavit ho s týmem, na druhou stranu každý fotbalista by byl rád, kdyby se před ním objevily zajímavé nabídky,“ řekl Sportu Vaclíkův agent David Nehoda. „Žádná konkrétní jednání teď ale určitě neprobíhají,“ ujistil.

„Co může být v létě, je pouze spekulace. Víme, že Tomáše sledují zahraniční kluby, ale soustředíme se teď především na naše sportovní cíle a nehodláme kádr oslabovat,“ říká tiskový mluvčí Sparty Ondřej Kasík.

Více o Vaclíkově možném přestupu a brankářské situaci ve Spartě čtěte v sobotním Sportu!

V sobotním Sportu najdete velká téma o možných nových působištích Tomáše Vaclíka V sobotním Sportu najdete velká téma o možných nových působištích Tomáše VaclíkaFoto Archiv Sport

Tomáš Vaclík hází fanouškům po výhře v Jablonci své rukavice
Tomáš Vaclík hází fanouškům po výhře v Jablonci své rukavice

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud