Stanislav Hrabě
8. února 2014 • 11:37

Dukla házela žabky. Jsou jako kluci, řekl kouč Kozel. Ale hodil taky

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z KYPRU | Kdepak, pláž lákavých placatých oblázků a vodní plocha, to žádný chlap neodolá. Vybere si ten nejplacatější a hodí s ním o hladinu. Kolik bude žabek? Tolik, aby se vyplnilo nějaké přání. Fotbalisté Dukly Praha, kteří jsou na zimním soustředění na Kypru, házeli jako diví. Připojil se i trenér Luboš kozel.



„Když udělám čtyři, tak budu mít dobrý pocit,“ nenasadil si trenér Luboš Kozel příliš vysokou laťku. Našel hezký oblázek, hodně nadějný. První odraz skvělý, pak se ale kámen přetočil na hranu a žbluňk, už byl v hlubině. „Jak o něco jde, tak to nevyjde,“ povzdechl si.

Trenér fotbalistů Dukly Luboš Kozel se nemohl v házení žabek svými svěřenci nechat zahanbit
Video se připravuje ...

Sebral další. Soustředění – a čtyři skokánci. „Tak dobrý pocit!“ hlásí spokojeně. Je to jasné, na co při této číslovce myslel. Tímto počtem jen potvrdil čtvrté místo Dukly po podzimu. Hodně nadějné na vstup do pohárové Evropy.

Klučičí hravost popadla i jeho svěřence. Zapojili se i cizinci. „Solo dos (jenom dvě), malo,“ nelíbí se španělskému obránci José Romerovi. Další pokus. „Cinco (pět)!“ jásá a trenér Kozel jenom mávne rukou.

Záložník Ismael Ouedraogo z Burkiny Fasso se také nechává strhnout. Co umí čeští kluci, svede přece také. „Dvě,“ říká posmutněle. Tak znovu. „Dvě,“ nepolepšil se. Musí se ještě hodně učit.

I během náročného soustředění na Kypru si našli hráči pražské Dukly čas zaházet si žabky
Video se připravuje ...

I během náročného soustředění na Kypru si našli hráči pražské Dukly čas zaházet si žabky
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud