Jan Podroužek
17. března 2014 • 21:43

Pospěch: Proti Teplicím to bylo super. Ale teď hrajeme přesný opak

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
Nejdojemnější rozhovor. Šampion Adámek propukl v pláč: Mně se splnila všechna přání
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poslední dva zápasy je Dukla bez vstřeleného gólu. A v Mladé Boleslavi padla už potřetí v lize za sebou, v závěru ji skolil jediným gólem utkání o čtvrté místo tabulky Jasmin Ščuk. „Není to ideální,“ je si vědom útočník Zbyněk Pospěch.



Nejdřív těsná porážka na Slavii. Pak nevysvětlitelný kolaps doma s Jihlavou. A do třetice pád v Boleslavi v přímé bitvě o čtvrté ligové místo. Dukla opouští pozice. Hlavně po první jarní bitvě, kdy smetla Teplice 3:1, ji šlo pasovat do role velkého favorita na pohárové umístění.

MATCH OVERVIEW LEGACY
17. 3. • 18:00
FK Mladá Boleslav
FK Mladá Boleslav
1:0
ONLINE
17. března
18:00
FK Dukla Praha
FK Dukla Praha
Góly

Domácí: 83. Ščuk

Hosté:

Sestavy

Domácí: Diviš – Kysela, Dosoudil, Kúdela, Rosa – Zahustel, D. Jarolím (C), Koreš (56. Štajner), Ščuk, Štohanzl (80. Magera) – Nešpor (71. Šultes).

Hosté: Rada (C) – Romera, Božič, Štětina, Mat. Hanousek (85. J. Marek) – Hlinka, Kovaľ (80. Ouedraogo), Mar. Hanousek – Engelmann (73. Černý), Pospěch, Berger.

Náhradníci

Domácí: Miller, Vraštil, Štajner, Eliáš, Magera, Šultes, Mehanovič

Hosté: Kučera, Hanzel, Ouedraogo, Černý, Gedeon, Kalouda, Marek

Karty

Domácí: Koreš, Nešpor

Hosté: Hlinka, Berger

Rozhodčí

Příhoda – Wilczek, Pospíšil

Stadion

Městský stadion, Mladá Boleslav

Návštěva

3179 diváků

„Přišel prostě pravý opak toho, co jsme předvedli proti Teplicím. Jak herně, tak výsledkově. Vnímáme tu sérii proher. Teď máme doma Příbram a tu musíme prostě bezpodmínečně porazit,“ uvědomuje si Pospěch.

„Po prvním zápase s Teplicemi vypadalo všechno super. Ten obrat si ale nedovedu vysvětlit. Ale myslím, že tady v Boleslavi jsme měli alespoň 0:0 uhrát.“

I kdyby se bezgólový výsledek Dukle podařil, Pospěch by zřejmě stejně neskákal radostí. Za celý zápas byl málo ve hře. Podstupoval jen složité souboje s dvojicí stoperů Dosoudil-Kúdela. „Je to tak, Boleslav to hrála dobře. No, dobře… Byla prostě důraznější než my, vyhrávala souboje a získávala odražené míče,“ mrzelo desetigólového útočníka.

„Ale zbraně neskládáme. Není to tak, že bychom chtěli vyloženě skončit třetí, ani jsme to před sezonou neavizovali, ale ta situace se tak vyvinula. Uvidíme, jak to bude dál,“ vzhlíží ke zlepšení výsledků Pospěch.

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud