8. května 2014 • 16:21

Odchod? Pastoor má namířeno do Alkmaaru, Slavia potvrdila jednání

Autor: jon, šq
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mělo jít o koncepční řešení. Řešení, které mělo fotbalovou Slavii vrátit zpátky na vrchol. Místo toho ale mise Alexe Pastoora  v pražském celku potrvá s velkou pravděpodobností jen pár měsíců. Nizozemský kouč má podle serveru ad.nl po sezoně odejít do Alkmaaru, kde by dělal asistenta Marku van Bastenovi.



Informaci nepopřela ani samotná Slavia. "Alex Pastoor od Alkmaaru nabídku skutečně obdržel, ale ještě nedošlo k žádné dohodě. A do konce této sezony k ní ani nedojde, vše budeme řešit až po třicátém kole. Jeho odchod je jednou z možností, které bude trenér zvažovat, stejně tak bude zvažovat i případné setrvání ve Slavii," uvedl pro iSport.cz tiskový mluvčí klubu Jiří Vrba.

Ani v zápase proti Plzni nedokázal nizozemský kouč Alex Pastoor dovést sestupem ohroženou Slavii k bodůmFoto Jaroslav Legner (Sport)

Alex Pastoor přišel do Slavie v březnu, kdy nečekaně nahradil Miroslava Koubka. V pražském Edenu si od prvního nizozemského kouče v české historii slibovali útočný fotbal a postupný návrat na čelní pozice ligopvé tabulky.

Nic takového se ale nestalo. Slavia i pod Pastoorem hodně klopýtá a do posledních kol bojuje o holou záchranu v nejvyšší soutěži, což se jí nejspíš nakonec povede. Ambiciózní kouč navíc upustil od útočných choutek a praktikuje důraznou defenzivu.

Pastoor ve Slavii podepsal smlouvu pouze do konce sezony a až poté se bude řešit jeho budoucnost. Nizozemský server ad.nl. navíc přišel s informací, že 47letý kouč už je domluvený na angažná v Alkmaaru, kde by měl nastoupit jako asistent trenéra fotbaliaty Marka van Bastena, který se k týmu připojí po této sezoně.

Vzhledem k tomu, že Slavia dokonce potvrdila jednání mezi Pastoorem a nizozemským klubem, je hodně pravděpodobné, že v létě budouz v Edenu opět hledat nového trenéra...

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud