4. června 2014 • 16:15

Vízek šel s Pastoorem na pivo k Tygrovi: Budíček, pane Řebíček!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jen díky klopýtajícím soupeřům zůstala slavná značka Slavie v první lize. Že by už klub intenzivně pracoval na tom, aby se konečně zvedl ode dna? Ani náhodou, v Edenu prý vládne chaos a momentálně nikdo nezná jméno nového trenéra ani plán přípravy. "Ví vůbec někdo, kdo všechno ve Slavii pracuje?!" zlobí se fotbalový internacionál Ladislav Vízek ve svém pravidelném komentáři pro deník Sport.



Známý fotbalový glosátor má jasno, jak zapeklitou situaci ve Slavii vyřešit. "Beránek na lavičku, Šmíca jako manažer, Kisel k mládeži. Slabý hráče prodávat a nakupovat posily. Takhle nějak by to už teď mělo vypadat ve Slavii, jenže místo toho mám pocit, že v Edenu snad vyspávají po oslavách zázračné záchrany," míní Vízek.

Někdejší reprezentant se osobně rozloučil s Alexem Pastoorem, který po tříměsíční anabázi v Praze zamířil zpátky do Nizozemska. "V pondělí jsem byl u Tygra, kam jsme pozvali na rozloučenou i Alexe Pastoora, dnes už bývalého kouče sešívek. Přišel s nějakým Holanďanem a mám dojem, že to je chlapík, co v Edenu má dál kancelář, asi ten manažer Van Dop. Kolik takových tam ještě je? Ví vůbec někdo, kdo všechno ve Slavii pracuje?!" štve Vízka.

Situace ve slavném klubu je značně nepřehledná. Momentálně není jasné, kdo tým od příští sezony povede, nejsou jasné ani majetkové vztahy. Aleš Řebíček chce většinový podíl prodat ruským majitelům, jenže k dohodě stále nedošlo.

"V klubu prý vládne chaos, z tohl plyne momentální zmatek. Patří Slavia ještě Řebíčkovi, nebo už je ve dveřích nový majitel? Sedí v ředitelský kanceláři Kisel a Kornějev, nebo už se tisknou vizitky pro jiný pardály?" ptá se Vízek.

Od finančních možností klubu se bude hodně odvíjet další budoucnost slavného celku. "Jsou peníze? Je za co kupovat a platit hráče? Ví se o návratu gólmana Berkovce, šeptá se o zájmu o plzeňskýho útočníka Bakoše. Zaslechl jsem taky jméno Csaplár jako posily realizačního týmu," prozrazuje Vízek.

Hlavní je ale určit nového kouče. "Slavia v první řadě potřebuje mít jasno o trenérovi. A už musí pracovat se seznamem posil. Není na co čekat. Nebo že by v klidu zkoukli mistrovství světa a teprve pak se pustili do práce? Řebíček, budíček!" zdůrazňuje fotbalový expert.

Zklamní Martin Dostál, Marcel Gecov a Robert Hrubý opouští ostravské Bazaly. Slavia prohrála 0:2, ligovou příslušnost ale udržela
Zklamní Martin Dostál, Marcel Gecov a Robert Hrubý opouští ostravské Bazaly. Slavia prohrála 0:2, ligovou příslušnost ale udržela

Vstoupit do diskuse
0

Mistrovství světa ve fotbale 2018 v Rusku

Play off - pavouk Čtvrtfinále Semifinále Finále Program a výsledky Soupisky Střelci Systém turnaje Stadiony a města Vstupenky Fantasy k MS Informace

Mistrovství světa ve fotbale 2018 se hrálo od 14. června do 15. července 2018 v Rusku. Závěrečný turnaj, na který fanoušci čekají vždy čtyři roky, hostilo 11 ruských měst a 12 stadionů, finále v Moskvě na stadionu Lužniki vyhráli Francouzi nad Chorvatskem 4:2.

Finále
Francie - Chorvatsko 4:2

Zápas o třetí místo
Belgie - Anglie 2:0

Semifinále
Francie - Belgie 1:0
 * Anglie - Chorvatsko 1:2 v prodl. 

Čtvrtfinále
Urugay - Francie 0:2 
* Brazílie - Belgie 1:2
Švédsko - Anglie 0:2 Rusko - Chorvatsko 2:2, 3:4 na penalty

Články odjinud