7. června 2013 • 18:32

Sport předal Peltovi kabelu s 16 tisíci podpisy proti kmotrům

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Šéfredaktor deníku Sport Lukáš Tomek se sešel s předsedou FAČR Miroslavem Peltou. Předal mu obsáhlý seznam se jmény a vzkazy tisíců fanoušků, kteří podpořili výzvu Sportu „Dejme kmotrům červenou“.



„Důvod schůzky je jasný, panu Peltovi neseme kabelu. Narozdíl od Daniela Křetínského, můžeme prozradit, co je jejím obsahem. Skrývá téměř 16 tisíc signatářů výzvy Dejme kmotrům červenou,“ řekl ještě před samotnou schůzkou šéfredaktor Sportu Lukáš Tomek.

Miroslavu Peltovi předal den před valnou hromadou FAČR seznam lidí, kteří chtějí v českém fotbale změnu.

Šéfredaktor deníku Sport Lukáš Tomek předal Miroslavu Peltovi seznam lidí, kteří podpořili výzvu Sportu Dejme kmotrům červenou.
Video se připravuje ...

Jaká byla prvotní reakce nejvýše postaveného muže ve Fotbalové asociaci? „Lhal bych, kdybych to nevnímal. Je to určitý vzorek. Uvědomuji si, že když vznikla taková výzva, tak to není věc, kterou bychom mohli přejít. Fotbal se hraje pro lidi,“ pochopil Pelta.

Pelta se s nabitým červeným šanonem v rukou snažil sám sebe obhajovat. „Nemám to jednoduché, i já mám nálepku kontroverzního předsedy. Ale dělám vše proto, aby fotbal byl zabezpečený nejen ekonomicky,“ podotkl.

Šéfredaktor deníku Sport Lukáš Tomek se vydal za předsedou FAČR Peltou se šanonem, který obsahuje jména signatářů výzvy 'Dejme kmotrům červenou'
Šéfredaktor deníku Sport Lukáš Tomek se vydal za předsedou FAČR Peltou se šanonem, který obsahuje jména signatářů výzvy 'Dejme kmotrům červenou'

Při předávání tisíce podpisů Lukáš Tomek vyzval Peltu, aby se před sobotními volbami postavil šíbrovi pověstného nekalými zákulisními praktikami a jedinému kandidátovi na místopředsedu FAČR Romanu Berbrovi. „Vyzvěte delegáty, ať ho nevolí,“ řekl.

Peltova odpověď byla nejasná: „Nechte se překvapit, až vystoupím na valné hromadě.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud