7. září 2011 • 15:02

Drulák umí jen plivat! Před 30 lety poslal spršku slin i na mě, říká Vízek

Autor: jon, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
38
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na výroky Radka Druláka směrem k české fotbalové reprezentaci zareagoval v komentáři pro deník Sport i Ladislav Vízek. "Je zlej, je zapšklej, asi má nějaký problémy," myslí si o něm fotbalový internacionál a tchán Vladimíra Šmicra. Podle něj se choval neslušně už na trávníku, kde ho jako hráč zažil.



S Drulákem se potkávali ještě v československé lize. "Stalo se to v Chebu. Plivnul na mě. Prostě po jednom souboji o balon koukám, jak na mě letí sprška slin. Sprostě mi vynadal, schytala to dokonce i moje manželka," popisuje Vízek. "Když se řekne jeho jméno, vybaví se mi to naše setkání a jeho hnusný chování. Dodnes si to pamatuju, a to už je skoro třicet let."

Slova Druláka po utkání ve Skotsku ho pořádně rozpállila. "Jestli se mu nelíbí hra nároďáku, je to jeho právo. Může kritizovat. Ale slušně. Co to je, že Bílek má jít do pr…? Vždyť Drulák fotbal hrál. Vždyť byl v reprezentaci. Přece ví, že někdy se nedaří a nejde to zlomit, i kdybyste se zbláznili," zlobí se Vízek.



Vízka naštvalo, že se Drulák pustil i do Šmicra, manažera reprezentace a jeho tchána. "To byl taky projev hodný člověka jeho typu. Šmíca udělal chybu, že mu v první fázi vůbec odpovídal na ty nadávky vůči trenérovi nároďáku," myslí si.

Drulák mimo jiné Šmicrovi vzkázal, že si můžou při fotbale vzít s Vízkem růžové šatičky a na hřišti se pusinkovat. "Známí mi v úterý od rána volali, abych si z jeho slov nic nedělal. Co povídá o mně, o Šmícovi, o Bílkovi, že nás všechny poplival. Je zlej, je zapšklej, asi má nějaký problémy, že se takhle potřebuje vyjadřovat," reaguje Vízek.

"S takovýma lidma, jako je Drulák, se nejde pouštět do diskuse, protože to je na nic. Drulák bude jen nadávat. S ničím konstruktivním nepřijde. Od něj se nedočkáte nějaký rady, smysluplného návrhu, názoru, řešení," myslí si Vízek. "Je fakt divnej, zlej člověk. A sprostej, pro vulgární slova nechodí daleko. Nic víc o něm říct nemůžu," píše dlouholetý reprezentant.

Narozdíl od Druláka se Vízkovi zápas ve Skotsku líbil. "Já byl po zápase ve Skotsku nadšenej. Ti kluci vydřeli remízu, zlatej bod. Jasně, před třemi roky bychom si Skoty povodili a vyškolili je, protože oni jsou fakt slabí. Jenže teď přišly krušný časy i na český fotbal," říká k utkání v Glasgowě.

Ostré komentáře podle něj proto nejsou na místě. "Ta kritika, která se na tým snesla po zápase v Glasgow, mi trochu uniká. Je to moc. Víte, oni by to hráči skousli, kdyby rupli, ale vždyť vyválčili cennej bod a oproti minulosti nebyli tak marný. Šli na doraz, jen to prostě nevycházelo na sto procent," myslí si.

Michal Kadlec (vlevo) se s Václavem Pilařem raduje z vedoucího gólu proti Ukrajině, k nim dobíhá Jaroslav Plašil
Michal Kadlec (vlevo) se s Václavem Pilařem raduje z vedoucího gólu proti Ukrajině, k nim dobíhá Jaroslav Plašil

Vstoupit do diskuse
38

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud