3. června 2012 • 18:48

Vlak na EURO zastavil v Ostravě. A reprezentanti ponížili fanoušky

Autor: knp
Vstoupit do diskuse
9
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | S domovem se rozloučili nejhůř, jak mohli. Fotbalovým reprezentantům v Praze na Hlavním nádraží při odjezdu na EURO nadšeně mávali fanoušci, po zastávce v Ostravě by po soupravě možná nejraději mrštili kameny. Hráči se třem stovkám věrných, kteří na ně čekali na nádraží, odmítli podepsat.



Zůstali sedět na svých místech, vstřícnost ukázali jen Michal Kadlec a Tomáš Necid, kteří přišli ke dveřím a pár podpisů rozdali. Jinak nic. Pro mnohé bylo úlovkem jen to, že si své modly vyfotili přes sklo kupé.

Přitom fanoušci byli předem ujištěni, že se budou moci s hráči setkat.

„Nechápu, proč to vůbec ohlašovali. Bylo to trapné. Ponižující pro lidi, kteří fotbalistům přišli vyjádřit podporu,“ řekl ČTK jeden z fanoušků, kteří na nádraží v Ostravě dorazili.

Po desetiminutové zastávce, kdy vlak čekal na novou lokomotivu, souprava odfrčela. V rozhořčené náladě mezi fanoušky.

Na český tým čekaly v Ostravě tři stovky zklamaných fandů. Reprezentanti totiž vlak neopustili a žádosti o podpis až na dvě výjimky odmítli.
Na český tým čekaly v Ostravě tři stovky zklamaných fandů. Reprezentanti totiž vlak neopustili a žádosti o podpis až na dvě výjimky odmítli.

Vstoupit do diskuse
9

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud