5. června 2012 • 14:25

Strach, či dobrá zpráva? Zranění Baroše rozděluje fanoušky

Autor: pj, mip, kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál ŽIVĚ s fanoušky: Žluté ohrožení? Priske teď už nikoho šetřit nebude
SESTŘIH: Vegas - Dallas 2:0. Hertl a spol. odvrátili vyřazení. Dva góly i top zákroky
VŠECHNA VIDEA ZDE

NÁZORY FANOUŠKŮ | Asi nikdo jiný z fotbalových reprezentantů nevzbuzuje u fanoušky takovou kontroverzi. Nerozděluje je. A není terčem častých posměšků. Jak známo, Milan Baroš nepatří mezi oblíbence příznivců národního týmu. Ale najdou se i tací, kteří se útočníka zastávají.



Milan Baroš překvapivě nedokončil úterní trénink a odešel ze hřiště dřív kvůli poraněnému přitahovači v oblasti třísel. Lékaři následně oznámili, že ho budou uvolňovat a uvidí, zda povolí. Mezitím novináře uklidňoval mluvčí reprezentace, přes kterého Milan Baroš vzkázal: "Jsem v pořádku."

Ale až následné hodiny ukážou, zda tomu tak skutečně je. "Jestli bude moct hrát proti Rusku, to ještě nedokážeme říct," krčil rameny týmový lékař.

Právě obava reprezentačních trenérů, že by snad nemohli počítat s Milanem Barošem pro první duel na EURO 2012, rozdělila české fanoušky. Jeden tábor sdílí stejné obavy, ten druhý považuje Barošovo zranění za pozitivní zprávu...

"Třeba budeme mít kliku a bude to dlouhodobější," napsal na iSport.cz pod článkem o Barošově zranění Miloslav Štěpánek. "Nepříjemnost?" zeptal se ironicky Tommy Posser, zda je nepříjemné postrádat útočníka Galatasaraye.

"Že by se na nás konečně usmálo štěstí? Co s Barošem. Od EURA 2004 to s ním jde do háje, tak snad se chytí šance Pekhart a už ho tam nikdy nepustí. I když je fakt, že u kormidla repre je odborník Bílek. Dokud tam bude, tak se Baroše nezbavíme," doplnil Tomáš Mann.

Milana Baroše trápí bolest přitahovače. Vše pozoruje brankář Jaroslav DrobnýFoto Barbora Reichová SPORT
Ovšem našli se i tací, kteří se jednoho z nejlepších střelců reprezentace, zastali. A někteří odpůrci Baroše to schytali. Poté dodali, že by jeho absence český tým ovlivnila negativně.

"Nechme promluvit čísla - Raúl Gonzáles skóroval ze 102/44x. A Milan Baroš? Z 88 zápasů se trefil 41x. Čísla hovoří jasně - bude chybět," napsal Martin Žalud. "Milan je odolnej typ hráče, ideální pro turnaj, kde se hrajou utkání v rychlém sledu," přidal se Jakub Mareš.

"Milane, ať si brzo fit a v pátek sestřelíš Rusáky!" zněl další status Vojtěcha Novotného.

A na jakou stranu se řadíte vy?

Milan Baroš si poranil přitahovač v oblasti třísel. Ohrozí to jeho start proti Rusku?Foto Barbora Reichová SPORT

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud