8. června 2012 • 19:30

SESTAVA NA RUSKO: Baroš je v základu, hraje i Hubník

Autor: kah
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE, 20:45 | Odtajněno! Milan Baroš vyběhne v základní sestavě k úvodnímu duelu české reprezentace na EURO 2012 proti Rusku. A do obrany se postaví Roman Hubník!



Natažený přitahovač českého reprezentanta nevyřadí z prvního zápasu Čechů na evropském šampionátu. Baroš se zranil při úterním tréninku, včera už se normálně připravoval s mužstvem a po závěrečné přípravě lékař týmu Petr Krejčí oznámil, že od lékařů má třicetiletý útočník souhlas.

SESTAVA ČESKA: Čech - Gebre Selassie, Sivok, Hubník, Kadlec - Plašil, Jiráček - Rezek, Rosický, Pilař - Baroš.

Forvard Galatasaraye deníku Sport ve čtvrtek řekl, že se rozhodne až v den zápasu, podle toho, jak zareaguje citlivé místo na zátěž z tréninku. Žádné problémy se neozvaly, a tak vyrazí v základu ke svému devětaosmdesátému reprezentačnímu startu.

V základu nechybí ani Roman Hubník a potvrdily se tak informace, které Sport publikoval v minulých dnech. Trenér Michal Bílek se nakonec rozhodl pro stopera berlínské Herty a Michal Kadlec se vrátí na levou stranu.

Zápas začíná ve 20:45, na iSport.cz ho budeme sledovat ONLINE s komentáři trenéra Vlastimila Petržely, jenž několik fotbalistů z ruského týmu trénoval v Zenitu Petrohrad.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud