11. června 2012 • 20:15

Trénink českých fotbalistů sledovali hokejoví reprezentanti

Autor: mip
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z WROCLAWI | Zatímco někteří ostatní fanoušci se po prohře s Ruskem obrátili k národnímu týmu zády, tihle zůstali. Hokejoví reprezentanti Milan Michálek a Jiří Novotný drží fotbalistům palce natolik, že se dokonce protáhli i na jejich trénink před zápasem s Řeckem – z něj byla přitom otevřená jen první čtvrthodina pro média.



Zatímco fotbalisté na trávníku vyklusávali a pak hráli křížence ragby a házené, při níž se smí zakončovat jen hlavou, v rohu tribuny vedle členů ochranky jejich počínání sledovali dva VIP fanoušci – hokejoví reprezentanti Milan Michálek a Jiří Novotný.

Ti přijeli už na utkání s Ruskem, a zatímco jejich parťáci Michael Frolík, Jakub Voráček a Ondřej Pavelec už Wroclaw opustili, ale do Polska se vrací na další zápasy, aby spolu s Michálkem a Novotným na tribunách drželi fotbalistům palce i v dalších zápasech s Řeckem a Polskem.

A jak se ti dva na zavřený trénink dostali? Den předtím plánovali, že se pokusí požádat fyzioterapeuta Pavla Koláře, který pracuje i pro hokejový národní tým, aby jim přístup zařídil.

Když pak seděli na tribuně, Michálkovi se na krku houpala akreditace se jménem Jaroslava Drobného a Novotný měl jmenovku Tomáše Hübschmana.

Přinesou bronzoví medailisté z letošního hokejového mistrovství světa fotbalistům v úterý štěstí?

Tomáš Hübschman by mohl nastoupit v základní sestavě
Tomáš Hübschman by mohl nastoupit v základní sestavě


Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud