20. června 2012 • 23:10

Konečně si někdo všiml, že patřím do repre, vzkazuje Bosák Klausovi a spol.

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
10
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Přestřelka pokračuje! V čase EURA není v ČR zřejmě většího tématu než fotbalu. Jak si také jinak vysvětlit úsměvnou výměnu názorů mezi prezidentem Václavem Klausem (a jeho mluvčím Radimem Ochvatem) a sportovním komentátorem Jaromírem Bosákem. Ten vzkázal na Hrad své potěšení nad tím, že ho prosazují do fotbalové reprezentace.



U zrodu slovní přestřelky stál prezident ČR Václav Klaus, kterého pobouřilo, že fotbaloví experti ČT jen tak přešli obrovskou šanci polského týmu v závěru utkání s Čechy.

Míč z prázdné české branky fantasticky vyhlavičkoval obránce Kadlec, ve studiu ale o tomto zákroku nepadla ani zmínka, což prezidenta rozohnilo.  

Jaromír Bosák pak na svém twitterovém účtu nabídl Klausovi možnost komentování v ČT.

Ovšem ale pod podmínkou, že začne v nižší soutěži v Příbrami, na což reagoval mluvčí Hradu Radim Ochvat. Ten doporučil Bosákovi přestat mluvit, obout kopačky, navléci dres a jít pomoci našim.

A závěr této kauzy? Zatím poslední slovo si vzal opět Jaromír Bosák. Tohle je jeho večerní příspěvek na twitteru:

„Jsem nadšen, že si na Hradě najdou čas odborně sledovat mou práci i tím, že mě prosazují do áčka. To to trvalo, než si někdo všiml,“ napsal očividně potěšený sportovní komentátor.

Vstoupit do diskuse
10

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud