9. června 2016 • 04:56

TOP svalovci na EURO! Ronaldo, gigantické nohy i slovenský tank

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
  • Vyhlášení svalovci na EURO ve FranciiVyhlášení svalovci na EURO ve FranciiFOTO: Koláž iSport.cz

    Již zítra začínáme! EURO ve Francii nabídne fanouškům mnoho zajímavých bitev, ale na své si přijdou i fanynky. Na šampionátu se totiž představí hned několik vyhlášených „svalovců“. V článku se podívejte na sedm z těch, jejichž těla určitě nenechají fanynky fotbalu v klidu.

  • Cristiano Ronaldo

    Cristiano Ronaldo Cristiano RonaldoFoto EPA

    Vyhlášený dříč, který své svalnaté tělo rád vystavuje na obdiv. Jeho kamarádi i spoluhráči se shodují v tom, že Cristiano Ronaldo dělá pro fotbal a svou postavu skutečně všechno. Je to vidět.

  • Xherdan Shaqiri

    Záložník Bayernu Mnichov Xherdan Shaqiri je i přes svou malou výšku neuvěřitelně silný. V soubojích neuhýbá a díky vypracovaným stehnům většinou nepadá. Záložník Bayernu Mnichov Xherdan Shaqiri je i přes svou malou výšku neuvěřitelně silný. V soubojích neuhýbá a díky vypracovaným stehnům většinou nepadá.Foto Profimedia.cz

    Všechny na něm okamžitě upoutají obří stehna. Xherdan Shaqiri, který ve své kariéře oblékal dres Bayernu Mnichov či Interu Milán, má skutečně nohy, za které by se nemusel stydět ani kulturista.

  • Gareth Bale

    Gareth Bale Gareth BaleFoto Reuters

    V Anglii platil za rychlíka, který sice každému uteče, ale jak dojde na osobní souboj, mívá problémy. To už dávno neplatí. Gareth Bale v Realu Madrid po boku Cristiana Ronalda obrovsky nabral svalovou hmotu a dnes si se svým vzorem nezadá. Velšan má „nabušenou“ horní část těla i nohy.

  • Romelu Lukaku

    Romelu Lukaku Romelu LukakuFoto profimedia.cz

    Ještě mu nebylo ani osmnáct let a vypadal jako někdo, koho byste v noci určitě nechtěli potkat v tmavé uličce... Romelu Lukaku má tělo samý sval a z toho na hřišti hodně těží. Odstavit ho od míče? Prakticky nemožné.

  • Adil Rami

    Adil Rami Adil RamiFoto Reuters

    Kdyby se nezranil francouzský stoper Raphaël Varane, tuhle horu svalů bychom na EURO neviděli. Ovšem vyhlášený tvrďák Adil Ramil, který nedávno vyhrál se Sevillou Evropskou ligu, nakonec šanci dostal. Zdobí ho obrovský hrudník i paže.

  • Jerome Boateng

    Jerome Boateng Jerome BoatengFoto Reuters

    Podobně jako Rami patří ke stoperům, se kterými souboje bolí. Německý obránce Jerome Boateng je sice z Bayernu zvyklý hrát hlavně s míčem, ale když je potřeba, dokáže hodně přitvrdit. Ostatně, tělesnou konstrukci na to má.

  • Juraj Kucka

    Juraj Kucka a Martin Škrtel Juraj Kucka a Martin ŠkrtelFoto profimedia.cz

    Za největšího drsňáka ve slovenské reprezentaci platí stoper Martin Škrtel, ale Juraj Kucka je také pověstný svou silou. Ta pramení z vypracované postavy a pořádných bicepsů. Tenhle tank je prostě těžké zastavit.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud