Jonáš Bartoš
9. června 2016 • 04:59

Česká párty v Tours. Limberský napálil kameru, diváci byli nadšení

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z FRANCIE | Hned úvodní středeční český trénink v Tours mohli zájemci sledovat na vlastní oči. Po příletu do místa dějiště evropského šampionátu toho fotbalová reprezentace na trávníku stihla hodně, včetně netradičných momentů. Určitě potěšila hlasitá podpora velkého počtu fanoušků. Petr Čech zase věnoval rukavice zraněnému fanouškovi, který si nejspíš zlomil ruku při honbě za balonem. David Limberský na závěr nasměroval míč zamýšlený jako dárek publiku tak „šikovně“, že trefil jednu z televizních kamer. Co všechno nabídl první den Čechů ve Francii?



Vřelé přijetí v Tours

Česká výprava přistála v Tours ve středu po třinácté hodině. Už uvítání v hotelu Chateau Belmont se povedlo, personál si nachystal český slogan a pozitivní úsměvy pro vzácné hosty. Příjemným překvapením byla návštěva podvečerního tréninku. Na české fotbalisty se přišlo podívat 3802 fanoušků a vytvořili parádní kulisu. „Bylo to příjemné, připomínalo mi to Polsko, tam chodilo možná ještě víc lidí. I když jsme toho po cestě měli dost, přivítali nás hezky, stadion je krásný, užili jsme si to,“ pochvaloval si stoper Tomáš Sivok.

Na český trénink dorazily tisíce fanoušků, Čech dal rukavice zraněnému fanouškovi
Video se připravuje ...

Petr Čech zachráncem

Děkoval fanouškům ve francouzštině. Fotil se a podepisoval divákům, kteří nadšeně podporovali české fotbalisty při prvním tréninku na francouzské půdě. Rovněž chlácholil fanouška, který si při snaze získat míč vhozený fotbalisty do publika zranil ruku a musel sanitkou do nemocnice. „Jak jsme na konci vyhazovali míče, po jednom nějak skočil a asi si zlomil ruku, možná palec. Tak jsem mu dal rukavice, aby ho příště lépe chytil. Chtěl se vyfotit, asi byl spokojený,“ popsal Čech celou situaci, která se odehrála před stadionem po utkání.

Čech si podmaňuje Tours - dal rukavice zraněnému klukovi
Video se připravuje ...

David Limberský, odstřelovač

Od českých fotbalistů šlo o pěkné gesto. Po skončení otevřeného tréninku, na který dorazily téměř čtyři tisícovky francouzských fanoušků, některým z nich jako poděkování věnovali míče. Balony létající na tribuny ale nadělaly dost neplechy. David Limberský vyslal míč přímo do kamery České televize, s lehkým úsměvem na tváři jen pokrčil rameny, když viděl, kde jeho pokus skončil. Petr Čech zase konejšil věnovanými rukavicemi fanouška, který se zranil při pokusu uzmout jeden z balonů.

Více o EURO 2016 čtěte ZDE>>>

Český národní tým vstoupí do EURO v pondělí proti Španělsku a bude doufat, že si jejich soupeř vybere stejně jako v generálce proti Gruzii (0:1) slabší den
Český národní tým vstoupí do EURO v pondělí proti Španělsku a bude doufat, že si jejich soupeř vybere stejně jako v generálce proti Gruzii (0:1) slabší den

Češi bydlí ve francouzském zámku. Podívejte se, jak vypadá pokoj Davida Lafaty
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud