9. září 2019 • 18:40

Experti věří, že čeští fotbalisté napraví prohru z Kosova

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po blamáží na hřišti Kosova čeká na českou fotbalovou reprezentaci v rámci bojů o postup na EURO 2020 další zápas na hřišti soupeře. Do Černé Hory jede tým trenéra Jaroslava Šilhavého i přes poslední klopýtnutí podle bookmakerů Chance v pozici lehkého favorita. To sázkaři českému týmu věří podstatně víc. „Na český tým se sází v kurzu 2,14:1, na jeho výhru šlo 92 procent všech sízek,“ potvrzuje optimistickou nálade v táboře českých fanoušků Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



I když vládlo po porážce v Kosovu mezi fanoušky rozčarování. V Černé Hoře by to podle tipérů mělo klapnout a český tým by si měl připsat do tabulky tři body.

„Na výhru domácích vsadili jen tři procenta tipérů v kurzu 3,75:1, nerozhodnému výsledku v kurzu 3,44:1 věří pět procent sázkařů,“ doplňuje Světlíková.

Další sázky napovídají, že zápas nenabídne nějakou kanonádu, leč věří tomu, že k vidění bude více než jeden gól. „Oblíbená je pak sázka na výhru Česka v prvním poločase v kurzu 2,76:1,“ dodává Světlíková, že tipéři věří tomu, že Šilhavého tým povede už po pětačtyřiceti minutách.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud