10. října 2019 • 09:11

Fotbalisté Anglie zvládnou i pražskou bitvu, shodují se experti

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Domácí bitva s Anglií v kvalifikaci o postup na EURO je pro české fotbalisty určitě svátkem. Jenže podle fanoušků i expertů nedopadne pro mužstvo kouče Jaroslava Šilhavého dobře. Plných 98 procent tipérů dává na tikety vítězství Anglie. „Podle nich to bude naprosto jednoznačné. Lidé sázejí na výhru Anglie v kurzu 1,53:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance. Českému výběru i tipu na remízu věří shodně pouze jedno procento fanoušků. Výhra je nabízena v kurzu 6,89:1, remíza pak 4,38:1.



Podle většiny sázkařů budou v Edenu k vidění nejméně dvě branky (1,26:1), hodně se sází i na to, že Anglie vyhraje i s handicapem -1,5 (kurz 2,43:1). K dispozici je celkem 74 různých sázkových příležitostí.

Češi mají výhodu domácího prostředí, tak proč je obrovským favoritem právě tým z Ostrovů? Anglie je zatím stoprocentní, na kontě má plných 12 bodů

„Češi po výprasku, jaký dostali v Anglii (0:5), na hřišti určitě nechají všechno. Fanoušci věří, že by mohli nějaký gól slavnému soupeři dát. Proto se objevuje i hodně sázek na tip, že oba týmy vstřelí branku (1,9:1) nebo že Anglie vyhraje, ale bude dostane gól (3,34:1),“ komentuje rozložení sázek Světlíková.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud