13. listopadu 2019 • 17:14

Experti i fanoušci mají jasno, Češi doma rozhodující krok zvládnou

Autor: jos
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kdyby záleželo na fanoušcích, nebylo by co řešit a čeští fotbalisté by mohli slavit. V duelu kvalifikace o postup na EURO 2020 jim věří plných 96 procent tipérů. „Fanoušci berou výhru jako povinnost, na jedničku se sází v kurzu 1,61:1,“ prozrazuje Markéta Světlíková, tisková mluvčí Chance.



V bojích o druhé postupové místo ve skupině je česká reprezentace zatím doma stoprocentní, před vlastními fanoušky přemohla i silnou Anglii. Kosovo však je nepříjemným soupeřem, o tom se Česko přesvědčilo na půdě čtvrtečního soupeře. „Možná i proto dvě procenta lidí tipují výhru Kosova v lákavém kurzu 5,90:1,“ konstatuje Světlíková.

Fanoušky podle statistik oslovil i tip, že v kvalifikačním utkání v Plzni padnou nejméně dvě branky (1,26:1), stejně jako příležitost, kdy lze sázet na výhru českého týmu s tím, že v duelu padnou nejméně dva góly (1,90:1).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud