16. června 2021 • 08:00

Ronaldo odstranil lahve coly: Pijte vodu! Sponzor zažil krušné chvíle

Autor: vmn, krm
Vstoupit do diskuse
17
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Cristiano Ronaldo v podvečer nastoupil jako hlavní hvězda portugalské reprezentace proti Maďarsku (3:0) a už od první vteřiny předzápasové tiskové konference bylo všem jasné, co rozhodně nebude před zápasem pít. Bez ohledu na sponzoring, lahve s colou zkrátka musely z jeho stolu pryč.



Tak opovržlivý a znechucený výraz Cristiano Ronaldo ukazuje málokdy. Ale když přišel na tiskovku před zápasem s Maďary, něco se mu evidentně hodně nelíbilo. Šlo o dvě lahve coly, které stály na stole před ním.

CR7 to vyřešil rychle a rázně. Lahve sebral a odstranil ze záběru tak, aby kamerám ani jemu nepřekážely ve výhledu. Navíc s ostrým komentářem: „Coca cola… Pijte vodu,“ prohlásil portugalsky a ve zbytku povídání s novináři mu společnost dělala tekutina s podstatně jednodušším chemickým vzorcem.

36letý útočník je péčí o své zdraví posedlý a proslulý, jinak by zřejmě nebyl stále na vrcholu ani v letech, kdy jiní fotbalisté dávno končí kariéru. V minulosti se nechal slyšet, že nesnáší, když jeho syn pije sladké nápoje.

Výrobce coly je ale zároveň oficiálním hlavním sponzorem EURO a hned dva jeho výrobky jsou vidět před hráči i trenéry na každé tiskovce. Na Ronaldův postup zatím firma nijak nereagovala.

Jasné ale je, že radost určitě neměla. Vše se navíc odehrálo v době, kdy jí zrovna výrazně poklesly akcie - z 56,10 dolarů až na 55,22 dolarů, což v praxi znamená, že celková hodnota společnosti se snížila ze 242 miliard dolarů na 238 miliard. I když pokles začal už dřív kvůli procesním okolnostem, Ronaldův výlev mohl mít svůj podíl.

Portugalcova budoucnost v Juventusu je sice nejasná, ale nechce ji příliš řešit. „Myslím jen na EURO. Je to už moje páté mistrovství Evropy, ale beru ho jako moje první, takže chci do turnaje dobře vstoupit,“ prohlásila hlavní hvězda obhájců titulu.

A svá slova splnila. Ronaldo dvěma góly přispěl k výhře nad Maďarskem (3:0) a s jedenácti zásahy se stal nejlepším střelcem v historii evropských šampionátů.

Nejdřív pohrdavý výraz směrem k lahvím s colou
Nejdřív pohrdavý výraz směrem k lahvím s colou

Vstoupit do diskuse
17

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud