22. června 2021 • 07:58

iSport podcast: Dánové zařídili Čechům postup! Co dál s Eriksenem?

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Až nečekaně brzo slaví čeští fotbalisté postup před závěrečným třetím kolem skupinové fáze. Reprezentaci k úspěchu pomohl souběh výsledků ve skupinách B a C - a Dánové si poradili v památném duelu s Ruskem, které vypráskali 4:1. Kodaňský Parken Stadium tak pouhých devět dní po hrůzostrašných chvílích Christiana Eriksena zažíval zcela odlišné momenty euforie, které věnoval právě zotavujícímu se fotbalistovi. Spolu s redaktory deníku Sport Martinem Mlsem a Martinem Vaitem jsme se ohlédli za dalším magickým večerem na EURO a podívali se i na večerní zápas Česka s Anglií.



Už od 20:30 sledujte okolo zápasu Česko - Anglie studio iSport s fotbalovým trenérem a expertem Martinem Haškem a redaktorem Sportu Štěpánem Filípkem. Každý všední den ráno během EURO najdete na kanále iSport podcastu ve všech podcastových aplikacích nový díl diskuzí deníku Sport! A to buď debatu ze studia iSport po vybraných zápasech s experty Jaroslavem Hřebíkem, Janem Suchopárkem, Martinem Haškem a dalšími hosty, anebo ranní díl iSport podcastu s redaktory deníku Sport vysílaný živě na YouTube kanále deníku Sport.

0:00 Magický večer v Kodani: Dánové to mohou dotáhnout daleko, co bude dál s Eriksenem? A proč Ukrajina nezvládla klíčový duel?

18:03 Jaké změny učiní trenér Šilhavý pro zápas s Anglií?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Play off
Články odjinud


Články odjinud