24. června 2021 • 15:35

Tam ti to kopne, radil Pepe. Brankář skočil jinam a slízl gól i zlobu

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Doprava! Skákej doprava! Portugalský stoper Pepe se marně snažil naznačit svému gólmanovi, kam nasměruje svou penaltu Karim Benzema. Rui Patricio zkušenou legendu svého týmu neuposlechl, skočil doleva - a francouzský reprezentant zamířil přesně tam, kam Pepe tipoval, čímž v závěrečném duelu skupiny F na EURO vyrovnal před poločasem na 1:1.



Španělský rozhodčí Lahoz pískl druhou ze tří penalt v zápase, míč si vzal Karim Benzema. Stoper Pepe u vápna zběsile gestikuloval, aby si jej jeho gólman všiml. Naznačoval, kam asi kanonýr Realu, kde spolu dlouhá léta nastupovali, zamíří.

„Podívejte se na Pepeho, naznačuje brankáři Patriciovi, kam ten balon kopne,“ všiml si ve studiu BBC fotbalový komentátor Gary Lineker. „Už je docela frustrovaný, zase mu to opakuje. Však s ním hrál mnoho let v Realu,“ dodal někdejší anglický reprezentant.

Rui Patricio si ale vybral druhou stranu, Benzema přitom zvolil směr, který předpokládal Pepe, a vyrovnal na 1:1. „Patricio ho nepochopitelně ignoroval, přitom Pepe měl pravdu!“ kroutil hlavou Lineker ve studiu a i portugalský matador ještě brankáři pořádně vyčinil.

Portugalsko nakonec v nádherném utkání těžké skupiny favoritů remizovalo s Francií 2:2, se čtyřmi body to mužstvu stačilo na postup do osmifinále ze třetí pozice. Tam narazí na Belgii, další mužstvo řadící se k adeptům na prvenství na celém turnaji.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Los EURO 2024 Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 proběhne od 14. června do 14. července v Německu. Česká fotbalová reprezentace si zahraje skupiny F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Play off
Články odjinud


Články odjinud