Jonáš Bartoš
Premium
27. března 2024 • 17:10

Hoftych o nároďáku: Chytil a křídlo? Nesmysl. Na EURO patří Krejčí i Chorý

Vstoupit do diskuse
11
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Že Třinec nemá nohy? Omyl. Pardubice tíhu neunesly
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český národní tým odehrál pod Ivanem Haškem dva zápasy, oba vítězně. Výkony v Norsku i doma s Arménií skončily úspěchem (shodně 2:1), ale měly rezervy. Pavel Hoftych, někdejší trenér mládežnických reprezentací a současný sportovní manažer Viktorie Žižkov, má pro výkyvy pochopení. „Trenéři mají hodně poznávacího materiálu,“ říká v rozhovoru pro deník Sport a iSport Premium a rozebírá i možnosti pro nominaci na letní šampionát na EURO.



Dva zápasy v březnu, dva během přípravného kempu a ostrý start na EURO v Lipsku proti Portugalsku. Český nároďák nemá moc prostoru, aby se pod novým koučem Ivanem Haškem vyladil na důležité bitvy. „Dalo se čekat, že to úplně fungovat nebude,“ říká zkušený kouč Hoftych, který aktuálně působí na Žižkově.

Jaké byly dva zápasy pod Ivanem Haškem?
„Pro Ivana a realizák šlo hlavně o to poznat se s hráči osobně. Do srazu měli všechno obvolané, s hráči komunikovali, potkávali se s nimi. Teď se poznali víc přímo, hráči zjistili, jaké s týmem mají úmysly. Pro Ivana bylo důležité také zjistit, jak hráči fungují v kolektivu, proto padla volba

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud