13. října 2012 • 14:35

Anglie vyhrála 5:0, kouč Hodgson zuří: Zranění Walcotta bylo jako z hororu!

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Anglie splnili úkol, když doma přejeli v kvalifikaci o postup na MS 2014 tým San Marina jasně 5:0. Jenže trenér vítězů Roy Hodgson byl vzteky bez sebe. Štvalo jej zranění Thea Walcotta v samotném začátku duelu, hráč po něm se zraněním hrudníku skončil v nemocnici. Za všechno mohl brankář poražených Aldo Simoncini, který se s anglickým reprezentantem srazil. „Vypadalo to hodně divoce. Neříkám, že to gólman udělal schválně, ale bylo to hrůzostrašné,“ nechal se slyšet Hodgson.



Walcott nejprve nehybně ležel na trávníku, po ošetření se ale zvedl a zdálo se, že by mohl hrát dál. Leč, nestalo se. Hráč Arsenalu musel z placu, když jej vystřídal Aaron Lennon.

„Theo musel do nemocnice a zůstal tam i přes noc. Dělali mu rentgeny a další testy. Můžeme jen doufat, že to všechno nebude nějak moc špatné,“ hlásil manažer Anglie.



Ten si zároveň myslel, že po zákroku gólmana měla mít Anglie výhodu pokutového kopu. „Myslím, že za normálních okolností měl být brankář vyloučen a my jsme měli kopat penaltu. Z ní bychom se ujali vedení a zápas by byl jednodušší. Jenže sudí to posoudil jinak,“ dodal Hodgson.

Theo Walcott zápas se San Marinem v kvalifikaci o postup na MS 2014 nedohrál, po srážce s brankářem skončil v nemocnici. Anglie i tak vyhrála 5:0.
Theo Walcott zápas se San Marinem v kvalifikaci o postup na MS 2014 nedohrál, po srážce s brankářem skončil v nemocnici. Anglie i tak vyhrála 5:0.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud