18. listopadu 2014 • 12:00

Přijďte na mladé hvězdy! Lvíčata lákají na favorita, vyzvou Německo

Autor: ČTK, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Půjde o pořádně ostrý test. Fotbalisté české jednadvacítky dnes od 17:30 nastoupí v pražském Edenu k přípravnému utkání proti Německu. Stejně jako v pátek proti Dánsku si výběr trenéra Jakuba Dovalila zahraje se soupeřem, se kterým se příští rok v létě na domácím mistrovství Evropy utká v základní skupině. Podívejte se na video, které tým připravil jako pozvánku na utkání.



Přijďte na mladé hvězdy! Lvíčata lákají na zápas s Německem
Video se připravuje ...

Už za půl roku se v Česku odehraje evropský šampionát jednadvacítek. Parta vedená Jakubem Dovalilem bude chtít na domácí půdě uhrát co nejlepší výsledek, trenér už postupně dává dohromady ideální kostru týmu.

Ideální možnost, jak otestovat vlastní schopnosti, budou mít hráči dnes v Edenu proti Německu. Stejného soupeře potkají na domácím turnaji ve skupině, momentálně jde o asi nejlepší tým na kontinentu.

Podle Dovalila by měla nastoupit podobná sestava jako proti Dánsku, s kterým mladí čeští hráči remizovali 2:2. Šanci by tak tedy měl opět dostat i Václav Kadlec, který se do nominace vrátil po 20 měsících a dobrým výkonem by si chtěl říct o návrat do sestavy Frankfurtu. "Chtěl bych hrát, protože to v Německu bude určitě sledované a mohlo by mi to trošku pomoct," prohlásil Kadlec.

Český tým by rád ukončil nelichotivou sérii, když v šesti letošních zápasech zaznamenal čtyři prohry a po jedné prohře a remíze. Utkání s Německem začíná v Edenu dnes od 17:30, sledovat ho můžete na iSport.cz ONLINE.

Lvíčata remizovala s Dány. Co řekl po utkání Václav Kadlec?
Video se připravuje ...

V hlavičkovém souboji je David Housk
V hlavičkovém souboji je David Housk

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud