27. května 2015 • 04:59

TOP hvězdy míří do Česka: Kanonýr Kane, brankář Barcelony a kat AC Milán

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
  • Na EURO do ČR dorazí plno hvězd!Na EURO do ČR dorazí plno hvězd!FOTO: Koláž iSport.cz

    Harry Kane pálil za Tottenham a stal se druhým nejlepším střelcem uplynulé sezony Premier League. Domenico Berardi zase za poslední rok dvakrát skolil AC Milán hattrickem. A k tomu brankář Marc-André ter Stegen, který dovedl Barcelonu až do finále Ligy mistrů. Červnové mistrovství Evropy do 21 let bude plné fotbalových hvězd. Podívejte se na TOP 5 hráčů, kteří by se s největší pravděpodobností měli objevit na stadionech v České republice.

  • Marc-André ter Stegen

    Brankář Ter Stegen vychytal Barceloně postup do finále Ligy mistrůFoto EPA

    Německo/Barcelona
    23 let 

    Talentovaný brankář, který v první sezoně po příchodu do Barcelony bude chytat ve finále Ligy mistrů. Ve španělské lize moc příležitostí nedostává. Přednost má Claudio Bravo. Německý tým s ním ale počítá.

  • Emre Can

    Emre Can se stal v Liverpoolu velkým objevem a patřil k oporám týmuFoto Reuters

    Německo/ Liverpool
    21 let

    Z Německa přišel na Ostrovy coby záložník, v Liverpoolu z něj udělali obránce. Jeden z mála dobře hodnocených fotbalistů „Reds“ v právě skončené sezoně. Can má turecké kořeny, pro reprezentační kariéru si ale vybral Německo.

  • Max Meyer

    Max Meyer má i přes svůj nízký věk bohaté zkušenosti z evropských pohárůFoto profimedia.cz

    Německo/Schalke
    19 let

    Na drobného záložníka Schalke si už delší dobu dělá zálusk mnoho klubů. Ještě nedávno se hovořilo o velkém zájmu Arsenalu a Chelsea. Meyer má za sebou premiéru i v dresu reprezentačního áčka.

  • Domenico Berardi

     

    Domenico Berardi patří k největším italským talentůmFoto Profimedia.cz

    Itálie/Juventus
    20 let

    V dresu Sassuola v minulé sezoně Serie A vstřelil tři hattricky. Popravil mimo jiné i AC Milán čtyřmi brankami a stal se druhým nejmladším hráčem v historii italské nejvyšší soutěže, kterému se podařilo takový střelecký výkon v jednom utkání.  V této sezoně AC Milán skolil tentokrát třemi góly. V létě by měl zamířit do mistrovského Juventusu, který si ho v předstihu koupil. Jistě výhodná investice.

  • Harry Kane

    Harry Kane byl v letošním ročníku Premier League druhým nejlepším střelcemFoto Reuters

    Anglie/Tottenham Hotspur
    21 let

    Kometa posledního ročníku Premier League. Jednadvacetiletý dlouhán vystřílel Tottenhamu účast v Evropské lize. V tabulce střelců skončil hned druhý za Sergiem Agüerem. Na kontě měl 21 vstřelených branek. Bude jasnou hlavní zbraní Albionu.

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud