20. června 2015 • 23:00

Šílený zpěv, zaříkávání i pupendo! Tak slavila Lvíčata triumf

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle muselo být slyšet až na Letenské pláni. Kabina českých fotbalistů do 21 let na stadionu Sparty se otřásala nadšením. Lvíčata si užívala naplno radost poté, co spráskala na EURO tým Srbska 4:0. Vítězné formulky předříkával gólman Tomáš Koubek a hráči je po vousáčovi s radostí opakovali. Ke slovu přišlo i ruční pupendo, které si odskákal jeden z členů realizačního týmu.



Čeští mladíci by proti Srbsku brali jakoukoliv výhru, hlavně aby napravili úvodní prohru s Dánskem 1:2. Senzace v podobě vítězství 4:0 ale na Letné rozpoutala ohňostroj radosti a vášní. Reprezentanti řvali sborově hesla, která předříkával gólman Koubek. A pokřiky nabíraly na síle, u dveří radostné křepčení sledoval v obleku i legendární záložník Pavel Nedvěd, patron šampionátu.

VIDEO: Takhle slavila česká jednadvacítka výhru nad Srbskem 4:0

Když kolečko pokřiků skončilo, došlo i na lidovou píseň „Vysoký jalovec“. I tady šatna burácela, zpívalo a tleskalo se ze všech sil. Pak nemohl chybět ani tradiční pokřik „Kdo neskáče, není Čech, hop, hop, hop,“ kdy poskakoval nadšeně kromě hráčů a trenérů i mluvčí týmu Jaroslav Kolář. Jediný, kdo si odpustil skákání, byl ředitel Juventusu Nedvěd, ten měl jistě radost z výhry obrovskou, ale zachovával vážnost.

Kdyby si náhodou nebyl na Letné někdo jistý výsledkem, česká kabina mu jej s radostí připomněla: „Jedna, dva, tři, čtyři – gól,“ buráceli vítězové. Vrcholem pak bylo ruční pupendo, kdy se za nadšeného jásotu uklidil stolek s občerstvením a na něj ulehl jeden z členů realizačního týmu. Ostatní mu pak dlaněmi naložili na břicho a šatna opět jásala. Lvíčata si prostě vysokou výhru nad Srbskem užívala, co to šlo.

Tohle nečekal nikdo v republice, smál se český hrdina Kliment
Video se připravuje ...

Skalák si protrpěl své: Je to důležitý krok, ale vyhráno nemáme
Video se připravuje ...

Frýdek: Byl to jeden z nejlepších zápasů, co jsme pohromadě
Video se připravuje ...

Hybš: Kliment mě nepřekvapil, vím z Jihlavy, jak pracuje
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud