23. června 2015 • 16:43

Úlet! Angličané MUSELI v Olomouci jet 127 metrů na stadion autobusem

Autor: bko
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tahle jízda asi vejde do historie jako jedna z nejbizarnějších a nejzbytečnějších v historii fotbalu. Když angličtí reprezentanti do 21 let vyráželi v Olomouci v neděli z hotelu k zápasu se Švédskem (1:0), stadion měli doslova za rohem. Oni ale museli celých 127 metrů ujet oficiálním autobusem.



Lpěním na dodržení regulí UEFA o cestách na stadion se teď baví celý svět. Mladí Angličané mohli v Olomouci z hotelu, který je opravdu přímo za rohem u Androva stadionu, v klidu dojít pěšky.

Jenže nemohli, pravidla UEFA jim to prostě nedovolují, a oni museli před hotelem nasednout do autobusu, aby z něj po pár desítkách vteřin a jedné zatáčce opět vystupovali.

Cestu natočil novinář Sam Wallace z deníku Independent a doplnil vtipnými poznámkami. „Všechno je to kvůli bezpečnosti a kluci dorazili v pořádku. Zaplaťpánbůh,“ napsal v titulcích k videu, které se stává internetovým hitem.

Aspoň zpátky do hotelu už ale mladí Angličané mohli po svých. A po výhře, kterou pozdním gólem trefil Jesse Lingard, se jim určitě pochodovalo o poznání příjemněji.

Trenér Southgate chválil střelce: Dříč a brusič lajny
Video se připravuje ...

Vítězný střelec Anglie Lingard: Je to obrovská úleva
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud