Jan Podroužek
5. června 2017 • 14:43

Barák léčí trhlinu v písku. EURO vidím na devadesát procent, říká lékař

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z RAKOUSKA | Trenér Vítězslav Lavička v něm vidí přímo náhradu za Aleše Čermáka. Za kapitána, který pod vlivem alkoholu boural, jen tak tak vyvázl, a přišel o EURO jednadvacítek. Kvůli zranění, ale taky kvůli velkému provinění vůči profesionálnímu životu. Jenže i Antonín Barák stále léčí drobné svalové zranění.



Během kvalifikačního cyklu se postupně propracoval v důležitého hráče. Na EURO by měl převzít roli tvůrčího hráče týmu. Ale musí se stihnout uzdravit. „Den ode dne je to s ním lepší a lepší. Že stihne šampionát, odhaduju na devadesát procent,“ říká lékař české jednadvacítky Alexandr Kučera.

Barák léčí trhlinu v písku, doktor je opatrný. EURO vidím na devadesát procent, říká
Video se připravuje ...

Deset procent si nechává pro jistotu, jinak vypadá Barákův výhled k účasti na šampionátu ještě o něco nadějněji. Stihnout by ho prostě měl.

Zatím se stále nezapojil do plného tréninku s mužstvem, bosý vyklusává kolem hřiště, dělá stabilizační cviky na písku a protahuje úpony. Drobná trhlina v zadním stehenním svalu ustupuje.

V pondělní přípravě proti Ázerbájdžánu rozhodně nemá v jeho případě cenu nic riskovat, možná si zkusí pár minut až ve čtvrtek druhý zápas proti stejnému soupeři.

Léčba zabírá a Barák by měl EURO v Polsku stihnout
Léčba zabírá a Barák by měl EURO v Polsku stihnout

Vstoupit do diskuse
0
Skupina C
Články odjinud


Články odjinud