25. července 2020 • 20:17

Lvíčata zakončila kemp zápasem, Drchal oslavil narozeniny gólem

Autor: ros
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Netradiční soustředění uprostřed léta skončilo, tým trenéra Karla Krejčího zakončil třídenní kemp modelovým zápasem na 2 x 30 minut. Radovali se „červení“ díky brankám nováčka Michala Fukaly a oslavence Václava Drchala, za „bílé“ skóroval Patrik Žitný.



První setkání od loňského listopadu. Lvíčata mají za sebou netradiční třídenní soustředění, jehož součástí byl i závěrečný modelový duel. Obě party dokázaly do zápasu přenést věci z tréninku, což trenéry potěšilo. „Opravdu se z přípravy objevilo v utkání dost věcí, což je velmi pozitivní. Občas to samozřejmě bylo živelné s nějakými ztrátami, což lze přičíst i tomu, že někteří hráči šli do kempu vlastně z dovolené. To dobré ale jednoznačně převažuje,“ hodnotil asistent trenéra Karla Krejčího Jiří Kohout.

Reprezentace vede před podzimním finišem kvalifikace svou skupinu. Skórovat se povedlo debutantovi Michalu Fukalovi s Václavem Drchalem a Patrikem Žitným. „Beru to jako hezký dárek,“ usmíval se Drchal, který v den zápasu slavil narozeniny. „Pořádný zápas jsem dlouho nehrál, hodně jsem se těšil a radost mám i z výhry. Jasně, jdeme proti svým kamarádům, ale protože se potkáváme i na ligové scéně, tak to nebylo až tak zvláštní. Zápas byl hodně kvalitní a měl náboj na to, že jsme v podstatě na začátku příprav,“ dodal sparťanský talent.

Tým „červených“ v modelovém utkání české reprezentace do jednadvaceti let
Tým „červených“ v modelovém utkání české reprezentace do jednadvaceti let

Na kempu se protočila i některá jména zmiňovaná v přestupových spekulacích. „Jsou to všechno hodně zajímaví hráči. Beran, Karabec, Hellebrand, Fukala, Fortelný, Zima i ostatní noví kluci mají budoucnosti a u nás to za pár dní potvrdili. Musíme se dívat na to, že nám zde chybělo nějakých sedm hráčů ze základní osy, ale vyskočily nám další možnosti, což je výborné zjištění,“ uzavřel Kohout.

U21 „červení“ – U21 „bílí“ 2:1 (1:1), hráno 2x30 minut
Branky: 5. Fukala, 43. Drchal – 20. Žitný. Rozhodčí: Hocek – Hurych, Šimáček.

Sestava „červení“: Trmal (31. Markovič) – Fukala, Klíma, Zima, Granečný (31. Hellebrand) – Hlavatý, Fortelný – Kohút, Karabec, Vaníček – Drchal.

Sestava „bílí“: Bačkovský (31. Plachý) – Douděra, Köstl, Plechatý, Souček – Janošek, Havelka – Matoušek, Beran, Žitný – Šašinka (31. Chytil).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina 4
Články odjinud


Články odjinud