Jan Podroužek
23. března 2022 • 04:50

Varianty ofenzivy na Švédy: první volbou trio, co má jen 16 startů v repre

Vstoupit do diskuse
5
  • Video se připravuje ...

    Za ideální situace by nebylo co řešit - Patrik Schick jako hlavní ofenzivní zbraň. Jenže střelec bundesligového Leverkusenu je zraněný, a reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý tak musí vymýšlet, jak na Švédy vyzrát bez něj. Jaké jsou před čtvrtečním duelem baráže o MS varianty české ofenzivní trojice v pořadí levé křídlo, střední útočník a pravé křídlo?

  • Varianta č. 1 (názor Sportu)

    Adam Hložek - Jan Kuchta - Ondřej Lingr

    Tohle složení se nabízí ze dvou důvodů: Adam Hložek pro jeho vyzkoušené schopnosti a Jan Kuchta a Ondřej Lingr za jejich vynikající formu. Sice překvapivé řešení, tihle hráči mají dohromady jen šestnáct reprezentačních startů, na druhou stranu je to sázka na aktuální výkonnost.

    Slavia - České Budějovice: Plavšičovu ránu vyrazil Vorel jen k Lingrovi, ten dorazil, 1:0
    Video se připravuje ...

  • Varianta č. 2

    Adam Hložek - Jan Kuchta - Lukáš Masopust

    Když ne Ondřej Lingr, nabízí se jako další varianta na pravou zálohu stálice Lukáš Masopust. Ten sice nemá zdaleka takovou produktivitu jako jeho kolega ze Slavie, ovšem trenérovi Jaroslavu Šilhavému by mohl s ještě větší důsledností plnit defenzivní úkoly, což ve Švédsku může hrát roli.

    Sparta - Jablonec: Hložek otočil na 4:3, povodil si Martince a zavěsil
    Video se připravuje ...

  • Varianta č. 3

    Jakub Jankto - Adam Hložek - Jakub Pešek

    Třetí varianta jako vhled do současné nominace, která mimo jiné nabízí ještě známé tváře Jakuba Jankta a Jakuba Peška. O Janktovi se dá stoprocentně hovořit už jako o zkušeném hráči, Peška vystřelila dřívější forma do národního týmu a hned na hřiště. Oba se ale teď perou s formou.

    Sparta - Zlín: Pešek po Minčevově centru zvyšuje na 2:0!
    Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
5

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud