Jakub Dvořák
24. listopadu 2022 • 15:25

Vini vidi NIC? Hvězda Realu na hraně sestavy. Jasný cíl pro Brazílii - vyhrát

Autor: Jakub Dvořák, inf
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

Stoupne si před tribunu s diváky. A rozvlní boky, jako by mu v uších zněly latinské tóny a ne salvy sprostých nadávek. Tak nějak vypadá typický obrázek v zápasech Realu Madrid, ve kterém Vinícius Júnior vstřelí a oslavuje gól. Přesuňme se ale ze španělské metropole do Kataru, kde Brazílii čeká vstup do turnaje. To je jiný příběh. V dresu „kanárků“ vysmátý křídelník totiž netančí. Nemá důvod. A několik dní před výkopem se Srbskem (20.00) se řešilo, zda by neměla opora „bílého baletu“ obsadit lavičku náhradníků.



Když před dvaceti lety Ronaldo a spol. v Jokohamě porazili Německo, byly mu pouhé dva roky. Příběh o tom, jak úderné trio obsazené ještě Rivaldem a Ronaldinhem rozkvedlalo kdejakou obranu do úzkých, si Vinícius Júnior dostudoval o pár let později.

Ukázal se však být vzorným žákem. „Společně s Neymarem a Richarlisonem mohou být stejně úderní jako my před 20 lety,“ pronesl Rivaldo před pár dny na adresu nového ofenzivního trojzubce.

Pravdou ovšem je, že jestli má někdo z této trojice místo jisté, je to především Neymar, poté nenápadný forvard Tottenhamu a hvězda Realu Madrid balancuje na samotné hraně.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa!

Koupit
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Aktuální zápasy
Články odjinud


Články odjinud