6. září 2011 • 12:40

Drulák má pravdu, Rezek dělá ostudu. Bílku, odejdi! vzkazují čtenáři iSport.cz

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
8
TOP VIDEA
Olomouc - Sparta: Kuchtův gól hlavou byl odvolán kvůli ofsajdu
Hradec Králové - Slavia: Zadražil fantasticky vychytal Chytila
VŠECHNA VIDEA ZDE

VZKAZY ČTENÁŘŮ: Národní tým se remízou ve Skotsku výrazně přiblížil postupu do baráže o mistrovství Evropy 2012. Přesto výsledek 2:2 a především předvedená hra vyvolala mezi fanoušci a čtenáři portálu iSport.cz celou řadu negativních reakcí. "Bílku, odstup, děláš ostudu!" takový byl nejčastější vzkaz fanoušků kouči národního týmu.



Tvrdé kritice však zdaleka nebyl podroben jen kouč. Své si na svou adresu vyslechl i Jan Rezek, který se svým nafilmovaným pádem v pokutovém území postaral v poslední minutě utkání o vyrovnání.

"Rezek by to udělal znovu? V normální společnosti by si už nebrnkl, protože tohle byl úmyslný podvod, což v jiných situacích je trestný čin," píše čtenář s nickem wills.

„Pokud máte smysl pro fair play, musí být Rezek ihned vyřazen z národního týmu. Doporučuju mu angažmá v jakémkoliv divadle,“ doplňuje čtenář Tonda.

Petržela bojuje o míčFoto Michal Beránek (Sport)
"Pane trenére, pokud vyřadíte hráče Rezka z národního týmu, výrazně se přiblížíte k duchu fair play," doplňuje celou řadu názorů na hráče Famagusty čtenář John Mc Mrack.

Uchráněn palbě kritiky nezůstal ani Milan Baroš, který ve Skotsku neproměnil dvě velké šance. "Příležitost by měli dostat další, Baroš v soubojích jen padá, rozhazuje rukama, není pro tým žádným přínosem." To jsou nejčastější názory fanoušků na útočníka Galatasaraye.

Prakticky stoprocentní podporu si vysloužil svou nekompromisní kritikou bývalý český reprezentant Radek Drulák, který zápas národního týmu ve Skotsku komentoval pro iSport.cz.

„Komentář pana Druláka je naprosto přesný, myslím, že tentýž názor má spousta lidí, jen ti, kterých se toto hodnocení týká (hlavně trenér), stále strkají hlavu do písku a jsou hluší a slepí, pan Šmicer a celý jeho realizační tým tancující kolem hráčů by si měl z tohoto hodnocení vzít ponaučení a ne když někdo řekne nepříjemnou pravdu, tak začít fňukat nebo vyhrožovat kriminálem," píše v diskusi fanoušek Delmon.

Stranou zájmu čtenářů nezůstala ani slovní přestřelka mezi Vladimírem Šmicrem a Radkem Drulákem. „Šmicer byl výborný hráč, ale jako manažer mě zklamal. Byl asi na jiném zápase, než jsem viděl já,“ reagoval na utkání ve Skotsku fanoušek podepsaný jako Rist.

Názory příznivců na výkony českého týmu, návrhy na řešení situace okolo reprezentace a celou řadu dalších informací najdete zde >>>

Po zápase byl důvod k úsměvům
Po zápase byl důvod k úsměvům

Vstoupit do diskuse
8

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud