1. června 2012 • 12:55

Rezek ukazoval pupek, polonazí reprezentanti bojují proti rasismu

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

FOTOGALERIE | Čeští fotbaloví reprezentanti se rozhodli pro netradiční podporu boje proti rasismu. Stali se součástí unikátní kampaně Play fair, play true a nafotili odvážné polonahé fotografie.



Projekt se inspiroval zahraničními kampaněmi a upozorňuje na aktuální problémy, jako je rasismus, diskriminace, násilí a doping.

Focení českých reprezentantů probíhalo v rakouském tréninkovém středisku a zúčastnili se ho Jan Rezek, David Lafata, Václav Pilař, Marek Suchý, David Limberský, Roman Hubník a nechyběli ani Karel Poborský, Vladimír Šmicer a Marek Jankulovski.

„Fotografie polonahých fotbalistů dokáží přitáhnout pozornost médií a široké veřejnosti. Takovou publicitu chceme ve spojení s kampaní Play fair, play true využít k upozornění na negativní jevy ve fotbale a boje proti nim,“ vysvětluje v oficiální tiskové zprávě předseda ČAFH Karel Poborský.

Karel Poborský vyhlíží úspěch na blížícím se šampionátu.
Karel Poborský vyhlíží úspěch na blížícím se šampionátu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud