21. března 2019 • 08:52

Likvidace Saného? Takové zákroky lámou kosti, vztekal se kouč Löw

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pohodový přáteláček? Ale kdepak! Trenéra německé fotbalové reprezentace Joachima Löwa po přípravném zápase se Srbskem hodně naštval zákeřný faul Milana Pavkova na hvězdného Leroye Saného z Manchesteru City. Podle kouče domácích měl třiadvacetiletý záložník štěstí, že neutrpěl vážné zranění.



O co šlo? Sané středeční zápas ve Wolfsburgu nedohrál poté, co mu Pavkov v nastavení tvrdě šlápl na kotník. Srbský útočník dostal rovnou červenou kartu.

"Byl to zákeřný faul. Sané měl štěstí, že se mu nestalo nic vážného, protože při takových zákrocích se lámou kosti," řekl trenér Německa Joachim Löw po remíze 1:1.

VIDEO: Podívejte se drsný zákrok Pavkova na Saného

Pro Němce byl zápas první zkouškou nově tvořeného týmu po neúspěchu na loňském mistrovství světa v Rusku i v Lize národů. "V první půli to bylo vidět a některé věci, které by měly být automatické, nám nešly. Ale po přestávce jsme ukázali, že dokážeme dostat soupeře pod tlak a umíme stupňovat tempo hry," uvedl Löw.

"Měli jsme hodně šancí, ale trochu jsme selhali v koncovce. Nicméně i to ke sbírání zkušeností patří. Celkově jsem s výkonem i přístupem spokojen," přidal Löw, který do základní jedenáctky postavil jen jednoho pamětníka triumfu na světovém šampionátu v roce 2014. Nejstaršímu hráči jeho týmu v poli bylo 24 let.

Ostrý zákrok na Leroye Saného naštval Joachima Löwa
Ostrý zákrok na Leroye Saného naštval Joachima Löwa

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud