14. prosince 2023 • 17:30

Němeček: Trpišovského chápu, Hašek je dobrá volba. Řád místo kafíček!

Autor: TV iSport
Vstoupit do diskuse
7
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už mohl být trenérem české reprezentace, ale Ivan Hašek si ještě počká. To samé Pavel Nedvěd coby manažer, jestli se tedy dohodne s šéfem českého fotbalu Petrem Fouskem. Krom jiných by to uvítal i jejich bývalý spoluhráč a někdejší kapitán národního týmu Václav Němeček. Ve speciálním videorozhovoru odmítá námitky, že Hašek sešel z očí a málokdo ví, co od něho očekávat směrem ke způsobu hry a podobně. „Na to, aby vedl nároďák, má dostatečné trenérské zkušenosti a respekt, což je jedna z nejdůležitějších věcí,“ odráží Němeček pochybnosti. Zároveň tvrdí, že chápe Jindřicha Trpišovského, že se (zatím) nehodlá hnout ze Slavie, a na adresu Nedvěda či Vladimíra Šmicera, jehož jméno také padalo, říká: „Udělali by nám obrovskou reklamu.“



Němeček se rovněž vrací k celkové atmosféře v reprezentaci za dosavadního trenéra Jaroslava Šilhavého, jehož pětiletku uzavřel skandál v Olomouci, kde trio Vladimír Coufal, Jakub Brabec a Jan Kuchta navštívilo před posledním kvalifikačním zápasem s Moldavskem klub Belmondo.

„Vůbec nedokážu pochopit, že se jim to urodilo v hlavě,“ diví se ještě dnes bývalý záložník a rozebírá, zda by se něco takového mohlo stát za jeho šéfování mužstvu. „Bylo vidět, že pořádek v reprezentaci úplně není, že to bylo trošku na volno. A bohužel to bylo trochu vidět i na hřišti. Je potřeba obnovit disciplínu,“ říká o národním týmu.

Podívejte se na video!

Anketa

Je Ivan Hašek nejlepší variantou na post reprezentačního trenéra?

ANO
NE

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Skupina D
Články odjinud


Články odjinud