29. srpna 2013 • 14:58

Zamračená Chelsea zklamala fanoušky, dojem zachraňoval Petr Čech

Autor: tbl, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarolím: Slavia? Míň arogance, víc kreativity. Drahé posily zatím nejsou znát
Furch po nástupu k Boleslavi: Brno jsem si oblíbil, ale život mění plány
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO + FOTO | Aktéři pátečního Superpoháru už jsou v Česku, týmy Bayernu a Chelsea přiletěly do Prahy ve čtvrtek okolo poledne a z letiště se jely rovnou ubytovat. U hotelů na své oblíbence čekaly desítky fanoušků, zážitek ze setkání s hvězdami si ale užili jen ti, kteří vyrazili před hotel Bayernu. Fotbalisté Chelsea totiž prošli z autobusu do budovy bez zájmu o okolní svět.



Na Chelsea čekalo před pražským hotelem Four Seasons zhruba 60 fanoušků. Samotný příjezd nicméně jejich očekávání nenaplnil.

Jako jeden z prvních vystoupil z autobusu do vyklizeného a ohraničeného prostoru před hotelem trenér Mourinho. Ze skupiny fanoušků se v tu chvíli ozvalo několik nesmělých výkřiků: "José, José!" Portugalský kouč se ale jen letmo ohlédl přes rameno, pokynul rukou a pokračoval dál v chůzi.

Jeho reakce byla přitom vrcholem interakce týmu s natěšenými fandy. Krátce lidem mávnul i záložník Juan Mata, většina hráčů však popadla tašky a bez pohledu zamířila přímo do hotelu. Pověst klubu zachránil až reprezentační gólman Petr Čech, který po chvíli vyšel zpátky ven a rozdal pár podpisů.

Fotbalové hvězdy v Praze: Týmy Chelsea a Bayernu dorazily na Superpohár
Video se připravuje ...

Více radosti udělal svým příznivcům a lovcům autogramů Bayern. Před hotel Mandarin Oriental přitáhl příjezd německého velkoklubu sice jen zhruba polovinu lidí v porovnání s Chelsea, na rozdíl od Londýňanů ale Bayern neměl vymezen skoro žádný vyklizený koridor a fandové se tak mohli ke svým miláčkům dostat až na dosah ruky.

Ochotně se podepisovali například Manuel Neuer, Thomas Müller či Bastian Schweinsteiger. Záložník Robben měl sice plné ruce, zapózoval ale zahraničním fanynkám alespoň na fotografii.

Bitva o Superpohár, která se letos odehraje v pražském Edenu, startuje v pátek od 20:45. Ve čtvrtek mají obě mužstva na programu ještě tiskové konference a trénink.

José Mourinho vystupuje z týmového autobusu
José Mourinho vystupuje z týmového autobusu

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

Články odjinud


Články odjinud