20. července 2011 • 09:58

Tévez do Corinthians nejde, zůstává v City

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Chci koupit Hradec. Dluhy jsou nesmysl, říká Ulich
Vecheta proti Spartě dvakrát na hraně, ČK pro Tanka správně. Liberec měl mít penaltu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský fotbalista Carlos Tévez z Manchesteru City do Corinthians neodejde. Klub ze Sao Paula oznámil, že se nestihne domluvit s anglickým celkem na podmínkách před dnešní uzávěrkou přestupů hráčů z ciziny v brazilské lize.



Oba týmy se sice již dříve dohodly na odstupném ve výši 40 milionů liber (1,12 miliardy korun), ale rozcházely se v představách o splátkovém kalendáři.

Zatímco vedení Corinthians podle neoficiálních zpráv navrhovalo čtyři splátky během čtyř let počínaje rokem 2012, Manchester City chtěl část peněz ihned.


"Znali jsme požadavky Manchesteru City a všichni jsme jednali, ale nemáme dost času, abychom přestup uzavřeli. Vzhledem k tomu, že snem fanoušků Corinthians je, aby za nás Tévez opět hrál, budeme o jeho angažování usilovat znovu v brzké budoucnosti," uvedli představitelé brazilského klubu v prohlášení.

Sedmadvacetiletý Tévez, který nastupovat za Corinthians v letech 2004 až 2006 před odchodem do Anglie, chce opustit Manchester City kvůli rodině. Jeho manželka si v zemi nezvykla a s oběma dcerami už dříve odcestovala do Argentiny.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud