1. září 2011 • 09:37

Chelsea chvíli před koncem přestupů uloupila Liverpoolu Meirelese

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Chelsea na závěr přestupního období získali vytouženou posilu do zálohy. Vedení klubu neúspěšně usilovalo o Luku Modriče z Tottenhamu, a tak na poslední chvíli zaměřilo svou pozornost na Raúla Meirelese, za kterého Liverpoolu zaplatilo 15 milionů eur (362 milionů korun). Portugalský reprezentant na Stamford Bridge podepsal smlouvu na čtyři roky.



Osmadvacetiletý záložník přišel do Liverpoolu teprve před rokem z Porta a rázem se stal klíčovou postavou.

Především v polovině sezony dal několik důležitých gólů a následně byl fanoušky vybrán za nejlepšího hráče Liverpoolu v sezoně. V létě však Liverpool přivedl do zálohy několik posil a Meireles se nechal slyšet, že chce pryč.

V Chelsea se stal šestou letní posilou. Před ním přišli Juan Mata, Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Oriol Romeu a Ulises Dávila, přičemž Courtois i Dávila ihned odešli na hostování.

Meireles by měl pomoci zacelit díru po dlouhodobě zraněném Michaelu Essienovi a také Jossim Benajunovi, který odešel do Arsenalu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud