22. října 2011 • 15:45

Zrecykluj si svého Téveze. Fanoušci United i City ničí jeho dresy

Autor: pan
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slavia - Baník 5:0. Kanonáda na úvod nadstavby, zářili Schranz a Chytil
SESTŘIH: Arsenal - Bournemouth 3:0. Povinnost splněna, rozhodl Saka z penalty
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Že by fanoušci největších rivalů museli stát vždy proti sobě? Omyl! V české lize si tuto vzácnou chvíli může "vychutnat" kouč Slavie František Straka, kterého nenávidí jak fanoušci jeho současného zaměstnavatele, tak i příznivci Sparty. Podobně se momentálně musí cítit i argentinská hvězda Carlos Tévez. Toho si totiž vzali na paškál jak příznivci "jeho" Manchesteru City, tak rivalů z United.



Vše navíc podtrhuje fakt, že již zítra se oba slavné kluby utkají ve vzájemném ostře sledovaném duelu. A jak si Argentinec dokázal poštvat proti sobě fanoušky obou odvěkých rivalů? Stejně jako František Straka.

Tévez není u fanoušků zrovna oblíbenFoto Reuters


Fans "Rudých Ďáblů" nejdříve vytočil svým přesunem k Citizens, ty pro změnu naštval svými excesy nafoukané superstar. Vše vyvrcholilo jeho údajným odmítnutím nastoupit do zápasu Ligy mistrů doby střídající hráč.

Na cizím neštěstí se rozhodla parazitovat sázková společnost Betfair, která vypravila do ulic Manchesteru odpadkový vůz pod názvem "Recyklátor Carlose Téveze."

Do něj si mohou fanoušci obou týmů s chutí vyhodit dres své bývalé hvězdy. A nutno říct, že tak činí s nebývalou chutí. Aby byl dojem z celé akce dokonalý, vůz brázdí ulice pomalován barvami obou velkých rivalů.



Vyhozené dresy by měly najít své další majitele v rodišti Téveze v Buenos Aires, kde je dostane místné charita. A celá akce se již teď setkala s velkým zájmem fanoušků obou táborů.

"Carlos opakovaně zklamal všechny své příznivce. Je jisté, že by byli rádi, kdyby Tévez Manchester co nejdříve opustil," má jasno mluvčí společnosti Betfair.

VIDEO: Fanoušci City a United spojuje společný vztek na Téveze



Tévez není u fanoušků zrovna oblíben
Tévez není u fanoušků zrovna oblíben

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud