2. listopadu 2011 • 08:48

Mancini vzkázal Tévezovi: Omluv se a můžeš se vrátit do týmu!

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Argentinský fotbalista Carlos Tévez, který upadl v Manchesteru City v nemilost, když odmítl nastoupit v Lize mistrů, možná dostane do trenéra Roberta Manciniho druhou šanci. Italský kouč v rozhovoru pro britský deník The Guardian prohlásil, že pokud se útočník omluví, může se vrátit do týmu.



"Všechno záleží jen na Carlosovi. Promiň je malinké, lehké slovíčko," prohlásil Mancini. "Když se omluví, bude všechno jako dřív. Když ne, budeme ho chtít v zimě prodat. Přesně takhle jsem mu to řekl. Každý z nás může udělat chybu," dodal.

Sedmadvacetiletý Tévez se dostal do potíží v září při utkání Ligy mistrů s Bayernem Mnichov, kdy odmítl jít na hřiště jako střídající hráč. Fotbalista se bránil tvrzením, že se pouze nechtěl jít znovu rozcvičovat.

Klub ho proto potrestal pokutou ve výši čtyř týdenních platů (asi 29 milionů korun), kterou však po zásahu hráčské asociace musel snížit na polovinu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud