Karel Häring
13. prosince 2011 • 14:12

VIDEO: Když chlapi tančí spolu aneb Jak se v hospodách slavila výhra Chelsea

Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z LONDÝNA – Důležitá výhra nad Manchesterem City (2:1) v pondělí večer pořádně rozvášnila fanoušky Chelsea. Hospody v okolí stadionu Stamford Bridge se brzy po skončení duelu zaplnily a sály zněly oslavné pokřiky.



Fanoušci Chelsea slaví v jedné z londýnských hospod vítězství nad Manchesterem City
Video se připravuje ...

Do jedné z nich, nazvané The Imperial Arms, poblíž stanice metra West Brompton (první za Fulham Broadway, kde sídlí stadion), přišla zapít tři body asi třicítka příznivců a hospodský, stylově v modrém tričku, jim k tomu pustil nahrávky písní oslavující Chelsea.

Ještě předtím se hosté baru vysmívali Garymu Nevillovi, jenž coby expert stanice Sky Sports hodnotil utkání. Nezapomněli mu, že si v minulých dnes rýpnul do jejich klubu.

Nicméně potom už se hlavně zpívalo. Největší úspěch měl známý song (Blue Is The Colour), kterou Češi znají pod jiným názvem - Zelená je tráva. Příznivce „blues“ strhla natolik, že i vyzrálí chlapi spolu tančili a křepčili v kruhu.

Po třiadvacáté hodině se rozešli domů. Ještě předtím si popřáli veselé Vánoce, protože další domácí zápas hraje Chelsea až během svátků. Jestli „blues“ vyhrají, hospodský znovu vytáhne ohrané CD...

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud