12. března 2012 • 10:16

VIDEO: Pomezní sudí neuznala gól City, Mancini se rozčiloval

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Slovácko - Sparta 2:4. Letenští jsou o krok blíž k titulu, zářil Kuchta
SESTŘIH: Plzeň - Mladá Boleslav 3:0. Jasná záležitost, hosté se zvedli až v závěru
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zápas, který je klidně může stát historický titul. Manchester City si ze hřiště Swansea v neděli odvezli překvapivou porážku 0:1 a po pěti měsících přepustili vedoucí pozici v lize konkurenčním United. V závěru utkání asistentka rozhodčí Sian Massey neuznala City gól, kouč Mancini se rozčiloval.



Swansea díky brance střídajícího Mooreho slaví jedno z největších vítězství. Nováček Premier League po Arsenalu zaskočil dalšího favorita, City si díky bodové ztrátě zkomplikovalo cestu za ligovým titulem.

Hvězdný celek na hřišti Swansea dominoval, velšského soupeře přestřílel 18:8. Jenže City to nebylo nic platné. Jedinou střelu, která skončila v síti Swansea, navíc neuznala kvůli ofsajdu pomezní sudí Sian Masey.

Urostlý stoper Micah Richards už slavil vyrovnání, radost mu překazila dáma s praporkem. Sian Masey odmávala ofsajd, nutno říct, že správně. Šlo o těsné, nicméně opravdové postavení mimo hru. Kouč Roberto Mancini se tak rozčiloval zbytečně.

Anglická pomezní sudí Sian Massey nauznala v závěru utkání gól City Anglická pomezní sudí Sian Massey nauznala v závěru utkání gól CityFoto Profimedia.cz

"Nemyslím si, že jsme ztratili šanci na titul. Musíme dál bojovat, o šampionovi se nejspíš rozhodne až tři kola před koncem," naráží Mancini na stěžejní zápas s United, který je na programu 28. dubna.


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud