Ondřej Škvor
13. března 2012 • 10:30

Gól Arsenalu, a pak hádka. Van Persie se pustil do krajana Krula

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Běží pátá, poslední minuta nastaveného času. Arsenal hraje doma s Newcastlem 1:1 a už to nevypadá, že jeho obrovská převaha přinese úspěch. Jenže trefa Vermaelena všechno mění.



Všichni „kanonýři“ se radují, až na jednoho – nizozemský útočník Van Persie dlouhé vteřiny huláká na svého krajana Krula, gólmana soupeře. A on zase na něj. Pořádně zblízka, čelo na čelo, nos na nos.

Ta hádka trvá dlouho, oba rozvášněné muže od sebe odtrhávají spoluhráči i rozhodčí. Nikdo v tu chvíli neví, co se stalo.

A neví se to vlastně doteď. „Netuším, jestli to je nějaká stará historie z Holandska, nebo něco ze zápasu. Hlavně, že Rob nedostal červenou kartu, ale jenom žlutou. Vyloučení jsem se bál,“ přiznal trenér Arsene Wenger. „Ale ukazuje to jeho zaujetí pro tým.“

VIDEO: Van Persie se pustil do krajana Krula

Hádka prý pokračovala i v tunelu při odchodu do kabin. Oba hráči se znají z nizozemské reprezentace. Útočník v ní působí od roku 2005, gólman poprvé nastoupil v národním týmu v loňském roce.

Rozhodující gól i hádku obou Nizozemců sledoval už jenom z lavičky český záložník Tomáš Rosický. V první utkání po prodloužení smlouvy v Arsenalu o dva roky odehrál 76 minut a potvrdil, že má výbornou formu.Před vystřídáním měl i slušnou šanci rozhodnout, ale Walcottova přihrávka nebyla úplně přesná.

I tak odcházel ze hřiště za hlasitého potlesku Emirates Stadium a dočkal se i kladného hodnocení. Od deníku Sun dostal nadprůměrnou sedmičku.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud