23. března 2012 • 11:10

VIDEO: Rooney zlomil při tréninku ruku devítiletému fanouškovi

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
11
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kanonýr Manchesteru United Wayne Rooney nechtěně zlomil při tréninku devítiletému fanouškovi ruku. Při střelbě na branku nezamířil přesně a míč letěl do hlediště přímo na malého chlapce v první řadě, který poprvé na vlastní oči sledoval svůj milovaný klub. Jamie Thomas se chtěl před míčem ochránit, natáhl před sebe ruce, ale rána mu zlomila zápěstí.



Rooney o tom v tu chvíli vůbec nevěděl. Po zveřejnění v regionálním tisku Shropshire Star ve městě, odkud chlapec pochází, se slavný fotbalista hned omluvil.

"Mám pro něj připravený omluvný dopis a podepsaný dres, který mu co nejdříve pošlu domů. Přeji mu brzké uzdravení," napsal Rooney na Twitteru.

Thomas ze samotného nedělního zápasu s Wolverhamtonem, který Manchester pokořil pěti góly, moc neviděl, protože byl v péči lékařů v zázemí stadionu. Po jejich diagnóze ho otec odvezl do nemocnice.

"Nejdřív jsem si myslel, že to bude jenom modřina. Jamie si ale kvůli bolesti zápas vůbec neužil. V nemocnici nám řekli, že je to čistá fraktura, která si vyžádá na několik týdnů sádru," popsal otec malého fandy Andy Thomas. Na útočníka Rudých ďáblů nahněvaný nebyl.

Vstoupit do diskuse
11

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud