29. března 2012 • 10:41

Balotelli se choval jako fracek. Trenér ho seřval a vyhodil z tréninku

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
3
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ten kluk je nepoučitelný. Vztah útočníka Maria Balotelliho s trenérem Robertem Mancinim utrpěl další těžkou ránu. Na středečním tréninku kontroverzní fotbalista naštval nadřízeného, vyslechl si pár ostrých slov a musel se z tréninku poroučet.



Na včerejší trénink dorazil Mario Balotelli po dvoudenním volnu. Během toho se "blýskl" přerušením tiskovky Interu Milán, který zrovna představoval nového trenéra. Povolení odletět do Itálie měl, takže se vyhnul pokutě za pozdní příchod na sraz fotbalistů Manchesteru City.

Horší to bylo na tréninku. Za nepříliš jasných okolností vyprovokoval kouče Roberta Manciniho k rozhořčené reakci, po které asistent trenéra vykázal Balotelliho z tréninku. V tom musel pokračovat na jiném hřišti individuálně.

Co teď bude s Balotellim, je ve hvězdách. Mancinimu s ním může docházet trpělivost. Hráč se neustále dopouští různých prohřešků: hází po mladých fotbalistech šipky, navštěvuje noční kluby, odpaluje ohňostroj ve svém domě, který zapálí, kouří…

Naposledy byl pokutován odebráním týdenního platu za nepovolenou návštěvu strip klubu v Liverpoolu, kde pozoroval tanečnice 36 hodin před ligovým zápasem s Boltonem.

Zklamaný Mario Balotelli po prohře na hřišti Swansea
Zklamaný Mario Balotelli po prohře na hřišti Swansea

VIDEO: Mancini neseřval Balotelliho poprvé

Vstoupit do diskuse
3

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud