5. května 2012 • 21:13

VIDEO: Byl to gól, nebo ne? Čech každopádně předvedl zákrok večera

Autor: mt
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Dodnes slýchám, že jsem zlomil Labantovi nohu, říká Gabriel. Chovanec ho podržel
Krejčího čas je tady. Zafeiris coby zklamání sezony, potřebuje Zima ochranu?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté londýnské Chelsea vyhráli slavný FA Cup. Z trofeje v nejstarší klubové soutěži musí mít dvojnásobnou radost český brankář Petr Čech. Hlavně díky němu londýnský klub ubránil nad Liverpoolem těsné vítězství 2:1. Český gólman byl navíc ústřední postavou ve sporném momentu z 82. minuty, kdy perfektně vychytal hlavičkujícího Andyho Carrolla, který již slavil branku.



Díky němu mohou slavit! Liverpool si v poslední půlhodině finále FA Cupu vytvořil proti Chelsea drtivý tlak.

Český brankář Petr Čech sice nejprve inkasoval po ráně střídajícího Carrolla který snížil, ale pak stejného hráče perfektně vychytal.

Reflexivní zákrok přišel po hlavičce anglického reprezentanta z bezprostřední blízkosti. Čech na brankové čáře máchl rukou a míč podle sudích stačil vytáhnout tak, že nepřešel celým objemem za lajnu.

Útočník Liverpoolu už slavil svůj druhý gól, jenže Čech si byl jistý a prstem gestikuloval, že v žádném případě o branku nešlo.

VIDEO: Čech předvedl neskutečný zákrok po hlavičce Carrolla

Každý si může udělat svůj vlastní obrázek o tom, zda šlo či nešlo o gól. Jasné je však to, že český brankář předvedl nádherný a důležitý zákrok, po kterém Chelsea udržela hubené vedení 2:1 až do konce zápasu.

Chelsea slaví, ve finále FA Cupu zdolala Liverpool 2:1
Chelsea slaví, ve finále FA Cupu zdolala Liverpool 2:1

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

36. kolo
Články odjinud


Články odjinud