25. července 2012 • 17:09

VIDEO: Kagawa se poprvé trefil za United, pokořil Drogbovu Šanghaj

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Japonský fotbalista Shinji Kagawa dal první gól v dresu United. Posila Manchesteru rozhodla o výhře 1:0 nad šanghajským týmem Šen Chua. Třiadvacetiletý záložník se trefil parádně a od zaplněného stadionu si vysloužil bouřlivý aplaus.



United jsou na přípravném turné v Asii, Kagawa se trefil ve třetím utkání šňůry Manchesteru. Hvězdná chvíle talentovaného Japonce, který v létě přišel z Borussie Dortmund zhruba za 382 milionů korun, přišla v 68. minutě utkání.

Gólová akce se United podařila. Další mladík v sestavě Bebé potáhl míč po levé straně a ve vápně přesně našel Kagawu. Ten si nadvakrát zpracoval balon a s přispěním teče poslal míč do sítě. "Nejlepší hráč zápasu dává gól!!!" radoval se komentátor britské televizní stanice.

VIDEO: První gól Kagawy v dresu Manchesteru United

Někdejší hvězda bundesligy rozhodla o vítězství United 1:0. Šanghaj, která nastoupila bez Didiera Drogby i Nicolase Anelky, několikrát nepříjemně zazlobila. V největší šanci Joela Griffithse se perfektním zákrokem vytáhl gólman Anders Lindegaard.

Kagawa se trefil hned ve druhém utkání v dresu United. Odehrál výbornou partii a ukázal, že z něj brzy může být tahoun týmu.

United na šňůře v Asii sehrají další utkání 5. srpna s Norskou Valerengou. O tři dny později, 8. srpna, se v lákavém duelu střetnou s Barcelonou. Anglickou ligu zahájí 20. srpna na hřišti Southamptonu.  

Shinji Kagawa vstřelil první gól v dresu Manchesteru United Shinji Kagawa vstřelil první gól v dresu Manchesteru UnitedFoto Profimedia.cz

VIDEO: Sestřih utkání Šen Chua - Manchester United


Šen Chua - Manchester United 0:1 (68. Kagawa)

United nastoupili v sestavě: Lindegaard (Johnstone 46); Veseli (Vermijl 71), Carrick, Ferdinand, Brady; Valencia (Lingard 71), Powell (Tunnicliffe 46), Anderson (Scholes 71), Petrucci (Bebe 46); Kagawa, Macheda (Hernandez 60).

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud