3. září 2012 • 12:39

VIDEO: Naštvaný Di Canio vystřídal gólmana, ten byl vzteky bez sebe

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bouřlivák Paolo Di Canio opět udeřil. Muž, který slavil góly vztyčenou pravicí a byl miláčkem radikálních fanoušků římského Lazia, se tentokrát předvedl v Anglii. Tam působí v League One v roli manažera Swindonu, kde ostře napadl gólmana Wese Foderinghama, jemuž se nepovedl zápas s Prestonem (1:4). Gólman podle Itala zavinil minimálně první gól a byl nejhorší na place, proto jej vystřídal již po dvaceti minutách hry. Foderingham byl vzteky bez sebe.



Když gólman chyboval, poskakoval Di Canio u lajny jako čertík. Foderingham dostal během deseti minut dvě branky a manažerovi se zdálo, že není ve své kůži. Proto jej ve 21. minutě stáhl ze hry, rukama přitom divoce gestikuloval, jako by chtěl popohnat mladého gólmana, aby zmizel co nejrychleji ze hřiště.

Podívejte se na video, kde chybuje gólman Swindonu a Di Canio jej střídá

To jednadvacetiletý brankář neunesl. Nešetřil slovy směrem k Di Caniovi, navíc nezamířil na lavičku, ale rovnou do kabiny. Cestou pak vzteky bez sebe nakopl láhev s vodou. Manažer Swindonu neskrýval, jak jej reakce brankáře naštvala.

„Je to jeden z nejhorších hráčů, jaké jsem kdy viděl. Nevím, proč bych ho nemohl vystřídat,“ čílil se po utkání. „I proti Stoke byl naším nejhorším hráčem,“ naznačil Ital, že nestáhl gólmana ze hry kvůli jedné chybě.

„Každý hráč může udělat chybu, ale on je arogantní a neuvědomuje si své chyby. To je nejhorší, vždyť je to profesionální sportovec. Jestli mu není líto fanoušků, kterým by se měl omluvit, tak prostě nebude v mém týmu. Mně to nevadí, to jsou moje pravidla,“ nebral si servítky italský manažer. Jeho tým prohrál zápas 1:4.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud