25. října 2012 • 19:08

Terry je na prodej? Lež agenta, popírá jeho informace Chelsea

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ta zpráva způsobila mezi fanoušky Chelsea poprask: John Terry požádal o přestup a v zimě chce odejít do Španělska. Šokující informaci zveřejnil agent Francois Gallardo, který je zprostředkovatelem obchodu. Zprávu ještě ve čtvrtek popřela Chelsea. Gallarda obvinila ze lži s tím, že Terry na prodej rozhodně není.



Při analýze přestupního trhu si Valencia na seznam případných posil zapsala několik jmen. Jak se tam dostal John Terry? "Byl nám nabídnut prostřednictvím agenta," cituje britský server skysports.com svůj zdroj z Valencie.

Přestupová bomba ale zřejmě nevybuchne. Zprávu agenta ihned dementovala Chelsea. "Jsou to výmysly, Terry není na prodej," vzkázala případným zájemcům. Kapitán týmu a klubová ikona tak Stamford Bridge neopustí.

Gallardo tvrdil, že se vedou jednání, na nichž Valencia předložila Terrymu návrh smlouvy. Ta by měla platnost na rok a půl.

"Nabídka je na stole a jednáme. K přestupu může dojít už v lednu. Terry má problémy a o přestup sám požádal. Myslím, že nabídku Valencie akceptuje," řekl v rozhovoru pro Radio Intereconomia muž, který Valencii kontaktoval a Terryho nabídl.

Podle vyjádření Chelsea však k žádným jednáním nedošlo a zkušený stoper zůstane v klubu.

John TerryFoto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud