10. listopadu 2012 • 16:04

Bony Wilfried o Chelsea: Být spojován s takovým klubem je sen

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nejlepší střelec se nedostal ani do Brna… Osmnáctka na baru?!
Životní den pro Vadlejcha? Jsem na nejvyšší úrovni, říká. Ale chce pomoc
VŠECHNA VIDEA ZDE

Obléknout modrý dres a upsat se Chelsea – to je Bonyho sen. A někdejšímu útočníkovi Sparty se může již v lednu splnit. "Chelsea ho sleduje a má o něj zájem," potvrzuje hráčův agent.



Bony WilfriedFoto vitesse.nl
Spekulace o možném transferu Bonyho Wilfrieda do Chelsea na Ostrovech i v Nizozemsku každým dnem sílí. A nejde o utopii.

"O Bonyho je v anglické Premier League opravdu zájem," říká agent Francis Kacou. "Jde o Chelsea a Aston Villu," dodává konkrétněji.

Chelsea sleduje bývalého sparťana dlouhodobě díky šéfskautovi londýnského klubu, který si rodáka z Pobřeží slonovin oblíbil – více čtěte zde.

Aston Villa obnovila svůj zájem z léta. S Vitesse Arnhem byla již domluvená na hostování s opcí na přestup, ale na poslední chvíli nizozemský klub přesun Bonyho do Anglie zatrhl.

Agent obeznámil Bonyho se všemi informacemi o tom, které kluby se na něj dotazují. Jakmile se dozvěděl o Chelsea, neskrýval své nadšení.

"Být spojován s takovým klubem je splněný sen," cituje Bonyho britský portál skysports.com. "Jde o velkoklub, kde hrál Didier Drogba, můj hrdina!"

Bony Wilfried je s dvanácti góly nejlepším střelcem nizozemské ligy. Celkem jich v letošní sezoně nastřílel už čtrnáct v pouhých patnácti zápasech. Vedle branek na sebe upozornil také kvalitními výkony a je znatatelný jeho progres.

Bony WilfriedFoto vitesse.nl

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga * Program MS v hokeji

37. kolo
Články odjinud


Články odjinud