12. listopadu 2012 • 14:20

Mancini jednal s Falcaovým agentem. Blíží se přestup kanonýra do City?

Autor: jab
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Speciál o Slovácku. Co kouč a kádr? Svědík do Baníku či Plzně? Posunul se, říká Nguyen
SESTŘIH: NY Islanders - Carolina 2:3. Nečas asistencí přiblížil Hurricanes k postupu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na hrotu mu hrají útočné superhvězdy Džeko, Agüero, Balotelli a Tévez, manažer Manchesteru City Roberto Mancini ale spokojen není. A tak líčí na další ofenzivní hvězdu – Radamela Falcaa z Atlétika Madrid, s jehož manažerem už italský kouč dokonce jednal.



Šéf střídačky Citizens Roberto Mancini minulý týden odletěl do Madridu, kde se sešel s agentem kanonýra Radamela Falcaa Jorgem Mendesem. Kolumbijský ostrostřelec má s Atlétikem Madrid smlouvu ještě na další tři roky, ale je téměř stoprocentní, že pruhovaný dres Atlética vysvlékne.

Překážkou přestupu by mohly být platové požadavky Falcaa, Kolumbijec podle britského tisku žádá závratných 5 milionů liber měsíčně čistého. To by pro Manchester City ve výsledku činilo náklady 85 milionů liber (přibližně 2,7 miliardy korun) za rok.

Ani astronomický plat by však nemusel být hlavním zádrhelem, vedle City údajně větří kořist v podobě šestadvacetiletého útočníka i Chelsea a Real Madrid.

Jorge Mendes navíc kromě Falcaa zastupuje také kouče Realu Madrid Josého Mourinha. To v očekávané přestupové tahanici může sehrát klíčovou roli, rozhodne-li se "bílý balet" talentovaného útočníka svého městského rivala Mancinimu vyfouknout.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud